Bir yıldır hisseyi taşıyorum ve stopsuz zararda oturuyorum bu hisseye her inandığımızda mahcubiyet yaşadık( örnek olayları çok fazla) şu anda dökümanları hazırlanan halka arz beklentisi var! ( bir yıldır hazırlanamayan) ve hisse yatırımcısının güvenini kazanmaya muhtaç pozitif tarafta olan ve negatif tarafta olan yatırımcılar,traderlar belki de zaman zaman gömlekçiler girer yorum yapar kalır veya çıkar Sayın Hayek bizim ilgi ile ve saygı ile okuduğumuz bir ortağımızdır birşey diyorsa sebebi vardır.Sayın Serdarkazancı siz ifadenize göre koşullar oluştuğunda yatırım yapacaksınız şu anda izliyorsunuz sizin yorumlarınızı da okudum sıradan değil ancak size kimse yatırımcı değilsiniz yorum yapamazsınız demedi dememeli gelin sizde dahil ehil ortaklar Bilgi yorumları ile sayfamız zenginleşsin ve BIST Rallisi’ni kaçırdığımız bununla ilgili kümülatif zarar yazan bu hisse ve speğinden istifade edelim.Herkese saygılar.
Sn. Emekli
Benim paylaşımlarıma alıntı yapan arkadaşın cevaplarını siz analiz kabul ediyorsanız cevabım yoktur. Kafein yazılımın büyümesine hayali olabilir diyen ve genpower örneğini veren birinin Vertu yatırımcısı olabileceğine inanmam!
Meselenin özü budur!!!
Haklısınız, Sayın Hayek bu iki yorumunda daha önce olmadığından daha lakayt cevap verdi,ancak olabilir herkes çok bezdi Sayın Hayeğin analizleri daha gerideki sayfalarda görülebilir sizin alıntınıza yorum tabiki analiz sayılmaz.Hayırlı ve bol kazançlar.
Yer İmleri