Sayfa 832/1001 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,649 - 6,656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Kar edenler hep paylaşıyor da zarar edenlerden ses çıkmıyor bir daha...

Her piyasada bu böyle.

Dolar, hisse senedi altın değişmiyor davranışımız...

2.  Alıntı Originally Posted by syılmaz Yazıyı Oku
    kripto paralara yatırım! yapmayı mantıklı bulması da ayrı bir çelişki.
    liberal diyoruz...
    ete karşıyız hayvan hakları var zulüüüüm var..
    ama kediye kuzu ciğerli mama veririz
    minnnooşşş...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Banucan da gelmiş...

Ses çıkarmadığına göre hesabımda bir yanlışlık yok demektir...

4. herkese bol kazançlar, teşekkürler bora amca. portföyüm aynen yazdıgınız şekilde yoluna devam ediyor...BTC'de 8.000(USD) beklemedigim bir rakam degildi, bunu haftalar önce yazmıştım.. bora amca, ellerinden öperim. üzülmeyin siz. bizi bu rakamlar korkutamaz. rakamlar değişkendir. rakamlara degil. blockchain ve sonraki jenerasyon'a yatırım yaptım. yapmaya devam edecegim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
    Unicredit/Kowshik: Dolarda 4.15 seviyeleri sürpriz olmaz

Bloomberg HT'deki Yatırım Kulübü programına konuk olan Unicredit Gelişen Piyasalar FX Stratejisti Kiran Kowshik doların küresel bazda zayıf olmaya devam edebileceğini, dünyanın kalanı iyi büyüdüğü zaman doların daha kötü performans gösterdiğini belirtti.

TL için 'ayı piyasası tarafında' olduğunu belirten uzman kurun yakın zamanda enflasyonda yaşanacak düşüş ve küresel ortamın etkisiyle 3.70-3.85 bandında kalacağını ancak yıl sonuna doğru 4.15'li seviyelerin görülmesinin şaşırtıcı olmayacağını söyledi.

Kowshik "TL'nin biraz istikrara kavuştuğunu görüyoruz ama görüşümüz Lira'nın bu yıl içinde değer kaybetmeye devam edeceği yönünde. Yılın sonuna doğru 4.15'in üzerindeki seviyeleri görmek sürpriz olmnaz. Tetikleyicilere bakmak lazım; enflasyon rakamlarına, siyasetin etkisine bakacağız. Ama istikamet belli, Lira değer kaybedecek" ifadelerini kullandı.

http://www.bloomberght.com/haberler/...-surpriz-olmaz
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

6. cogu kisinin 2018 ocak projeksiyonu dolar konusunda tutmadı. Ayrıca usd tabiatina uygun olmayan bir sekilde monotonlasti. Zartcoin zurtcoin avam agzina düştüğünde artik almama zamani geldiğini anlamıştım tipki aselsan gibi. Bir tek dilegim var usd artarsa artmasin cize cize artsin.😈

Z988 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Rxpuhayrani Yazıyı Oku
    cogu kisinin 2018 ocak projeksiyonu dolar konusunda tutmadı. Ayrıca usd tabiatina uygun olmayan bir sekilde monotonlasti. Zartcoin zurtcoin avam agzina düştüğünde artik almama zamani geldiğini anlamıştım tipki aselsan gibi. Bir tek dilegim var usd artarsa artmasin cize cize artsin.��

Z988 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    palanin ucuz ayak oyunlari..bu seviyeden zararina dolari anca eli mahkum olanlar satar, birak satmayi toplamaya devam eder; bu pala bi akilli kendisini saniyor bu seviyeden dolar aldiriyor insanlara ; aldim ben yine 6554 dolar; sekilli olsun diye enteresan bi rakam girdim bu sefer alisa.. 3.7510 dan aldim haftaya satarim palaya 3.80 ustu; dayanamadim..
    bitcoinciler ise daha bu iyi gunleri, alt yapi yok bidayanagi yok uretim yok , neydugu belirsiz bi nesneye dolar baglarsan ustune bi bardak soguk su iceceksin..
    afiyet olsun..
    ytd

3.7594 ustunde tutunursa 3.7777 gorulebilir; altta 3.74 destegi var ; ben bugun 3.77 civari biseyler bekliyorum..ytd

Sayfa 832/1001 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •