siyaset ilgi alanýma girmiyor hiç anlamam sadece para piyasalarý , depremler, iklimler giriyor
3 alan ile ilgili sorunuz olursa yanýtlamaya çalýþabilirim![]()
siyaset ilgi alanýma girmiyor hiç anlamam sadece para piyasalarý , depremler, iklimler giriyor
3 alan ile ilgili sorunuz olursa yanýtlamaya çalýþabilirim![]()
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Sizinle hiç bir þekilde muhatap olmak istemiyorum. Yýllarca yazdýðýnýz yazýlarý okudukça karakterinizi anladým. Özünde vatanseversiniz lakin, kendini beðenen, kibirli, yukardan bakan , karþý görüþe tahammül edemeyen görüntünüz var. Bu durum sadece size zarar verir.
Bu baþlýkta nöbetçi gibi; kimseye göz açtýrmýyor ve çok aðýr dil kullanýyorsunuz. Öyle babaanne felan da hoþ deðil. Herkes benim kadar kibar olmaz, üzülürsünüz. Benim için hiç bir sorun yok. Ben kendimden eminim ve kimseyle sorunum yok.
Uzun zamandýr kafamý meþgul eden bi konu var?
Danýþma isterim.
Ýzmirliler niye simite gevrek der?
Sen onu ciddiye alma kardeþ,hem bi halttan anlamaz hem ahkam keser, suraya gelip Suriye ordusunun afrine izinsiz gireceðini yazan zir cahildir..
Bu pyd denilen dað maymunlarý Mezopotamya eþekleri ve Yahudi artý ABD nin paralý köpeði domuz ýrkýndan gelen pkk li soysuzlar afrinde oldukça zor durumda kalýnca Esad ile pazarlýk yapýyor , Esad da Þii milis güçlerini linux araçlarla afrine gönderiyor , yersen Suriye ordusu..
Þartlar da kabaca su þekil;
tam 52 askeri noktadan ypg çýkacak..
askerlik yaþý gelmiþ her kürt ve arap suriye ordusuna katýlacak..
ypg tüm silahlarý teslim edecek..
afrin'de bulunan tüm devlet binalarý suriye devletine teslim edilecek..
bu ballý böreðe kayýtsýz kalamayan Esad veya Esed bi kaç capulcuyu göndermiþ, rusya ise Esad'a ; bak Esad TSK ***** ....... eline verirse biz görmedik bilmiyoruz demiþ, Esad da anasýna olan sevgi ve saygýsýndan bu linux li capulculari geri çaðýrmýþ, olay bu..
koskoca Reuters trollemis yani..
kaynak : eniste'm
Yer Ýmleri