Sayfa 328/1078 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Sevgili Üstadım,
    Şahsım adına konuşuyorum, ancak diğer arkadaşlarında benden farklı olmadığı kanaatindeyim.
    İyi kötü bu zamana kadar farklı yöntemlerle de olsa az buçuk alım-satım yapmış, bundan hasbelkader belki de para kazanmış olabiliriz. Ancak bu konuda profesyonel denecek tecrübe ve bilgiye erişimin sınırlı olduğu kaynakların kullanımı ile ilgili yeterli bilginin kıt oluşu neyi isteyip neyin gereksiz olduğunun farkında dahi olmayışımızdan kaynaklanıyor.
    Süreç içinde kendimize yeter hale gelip, alıp almama konusunda yeterli tecrübeye erişmemizin çok uzun zaman almayacağı fikrine sahibim.
    Sizin açtığınız bu yolda ilerlerken aslında sadece iki çizgi çekmekten çok daha büyük bir buzdağı olduğunu farketmemizi sağladığınız, tecrübesi ile en ince detayları görmemizi, farketmemizi sağlayan sevgili büyüğümüz Don Kişot abi ye ve size ne kadar teşekkür etsek azdır.
    Umarım Sevgili Don Kişot abi de ara ara da olsa ziyaret edip, engin tecrübelerinden faydalanmamıza vesile olur.

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Sevgili Üstadım,
    Şahsım adına konuşuyorum, ancak diğer arkadaşlarında benden farklı olmadığı kanaatindeyim.
    İyi kötü bu zamana kadar farklı yöntemlerle de olsa az buçuk alım-satım yapmış, bundan hasbelkader belki de para kazanmış olabiliriz. Ancak bu konuda profesyonel denecek tecrübe ve bilgiye erişimin sınırlı olduğu kaynakların kullanımı ile ilgili yeterli bilginin kıt oluşu neyi isteyip neyin gereksiz olduğunun farkında dahi olmayışımızdan kaynaklanıyor.
    Süreç içinde kendimize yeter hale gelip, alıp almama konusunda yeterli tecrübeye erişmemizin çok uzun zaman almayacağı fikrine sahibim.
    Sizin açtığınız bu yolda ilerlerken aslında sadece iki çizgi çekmekten çok daha büyük bir buzdağı olduğunu farketmemizi sağladığınız, tecrübesi ile en ince detayları görmemizi, farketmemizi sağlayan sevgili büyüğümüz Don Kişot abi ye ve size ne kadar teşekkür etsek azdır.
    Umarım Sevgili Don Kişot abi de ara ara da olsa ziyaret edip, engin tecrübelerinden faydalanmamıza vesile olur.
    Şu ana kadar yardımlarını esirgemeyen Don Kişot Üstadın bundan sonra da bizlere elinden geldiğince yardımı esirgemeyeceğini umuyorum..

Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Belki bize yeni bir Sistemin yolunu bile açabilir...

Ben yazılıma odaklanınca Analiz işini atlayabiliyorum. Fakat dışarıdan keslin gözler çok şeyi benden daha iyi görüp çözüm getirebiliyor veya yenilik ortaya koyabiliyor...

Para kazanmak başka birşey, bunun yolunu inşâ etmek başka birşey. Biz haeln yol ile uğraşıyoruz. Daha sonra binaları dikeceğiz inşaAllah. Bu arada altyapı da bitmiş olur...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
    İkide bir Don Kişot'un kulaklarını çınlatacağınıza,

Binayı dikmeden önce yolunu yapmamız lazım deyip
    Konfüçyüs'ün "Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil" sözünü
    terennüm edeceğinize,

Biraz da Yapı ve Kredi Bankası Kurucusu rahmetli Kazım Taşkent'in "Geçtiğiniz
    yollarda kendinizden izler bulun ve geçip giderken ardınızda kendinizden izler
    bırakın" sözünün derin anlamı üzerine düşünün.
    https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
    Borsamız Ana Pazar'da işlem görmekte olan "FİNANSBANK A.Ş." nin ticaret
    unvanının "QNB FİNANSBANK A.Ş." olarak değişmesi nedeniyle; mevcut "FINBN"
    işlem kodu 01/02/2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere "QNBFB" olarak
    değiştirilecektir.

Paranın gözü çıksın. Türk Alfabesinde olmayan Q harfi BIST Yönetiminin aldığı
    kararla borsamız hisse kodları arasına girmiş oldu. Qatar Qatar paranıza para
    katar.
    https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Borsamız Ana Pazar'da işlem görmekte olan "FİNANSBANK A.Ş." nin ticaret
    unvanının "QNB FİNANSBANK A.Ş." olarak değişmesi nedeniyle; mevcut "FINBN"
    işlem kodu 01/02/2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere "QNBFB" olarak
    değiştirilecektir.

Paranın gözü çıksın. Türk Alfabesinde olmayan Q harfi BIST Yönetiminin aldığı
    kararla borsamız hisse kodları arasına girmiş oldu. Qatar Qatar paranıza para
    katar.
    Gerekli değişiklikler en kısa süerede yapılacaktır.

Teşekkür ederm...

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    İkide bir Don Kişot'un kulaklarını çınlatacağınıza,

Binayı dikmeden önce yolunu yapmamız lazım deyip
    Konfüçyüs'ün "Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil" sözünü
    terennüm edeceğinize,

Biraz da Yapı ve Kredi Bankası Kurucusu rahmetli Kazım Taşkent'in "Geçtiğiniz
    yollarda kendinizden izler bulun ve geçip giderken ardınızda kendinizden izler
    bırakın" sözünün derin anlamı üzerine düşünün.
    Hâlâ düşünüyorum... ???

6. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

7. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Çok teşekkür ederim...

Sayfa 328/1078 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •