Sayfa 59/95 İlkİlk ... 949575859606169 ... SonSon
Arama sonucu : 753 madde; 465 - 472 arası.

Konu: (kod rakamlar)==>izmir'in dağlarında çiçekler açar..

1. İKİ ÖNEMLİ YAZI GÜNCEL KONULARI ÇOK İYİ ANALİZ ETTİĞİNE GÖRE BİZ KOD RAKAMI VE YOL HARİTASINI YAZALIM...

o formasyonu mu acaba diyerek takibe almıştık...ve takibe devam ediyoruz....89.500 civarı aşağı kesilirse..?

?

dünkü yol haritasında durumlar böyle...kapanış denge değerinin altında oldu...

yeni kod rakam;

kapanış<ortalama<90.280..denklemi gerçekleşmediği sürece ..YÖN YUKARI...

YOL HARİTASI

Direnç 3... 92.300

Direnç 2... 91.900

Direnç 1.. 91.300

DENGE DEĞERİ.................90.900

Destek 1... 90.200

Destek 2... 89.800

Destek 3... 89.150

**90.200 lere özellikle dikkat..

yarın kırmızı bir gün olabilir....

2.  Alıntı Originally Posted by STAH Yazıyı Oku
    son kardeşim..takip ediyorum..bu akşam konuyu detaylı incelemeye gayret edeceğim..

yarın haftalık grafiklerle başlayalım...

3. yon yukari ama.yarin kirmizi.olabilir nasil oluyor ustad?

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. Canli Derinlik için
    https://www.youtube.com/channel/UC2B...QW3uriLSQ/live
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

4.  Alıntı Originally Posted by STAH Yazıyı Oku
    teşekkürler sv.pilavli...çok önemli bir yazı...

ve görüntü çok net..mart ayının başından bu yana yabancı takası alçalan bir trend izliyor...başka bir deyişle temiz bir şekilde mal tevzii yapıyorlar...
    sevgili STAH ağbim

aslında grafikde bu görüntüye sebep olan 2 mart günü olan büyük düşüş
    fakat bu düşüş ün satışının olması gereken T günü 27 şubat günü bu tür de bir işlem de yoktur
    (24 şubat,28 şubat ve 1 mart da da yoktur )
    grafik den 2 mart günü olan düşüşü çıkarttığımızda
    TEVZİİ değil aksine TOPLAMA olduğu gözükmektedir

bu durumun neden olduğunu araştırıyorum
    sonucu buradan paylaşırım

saygılar
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

5. Yabancı takası 17 Mart 2017 tarihinde 64.14 seviyesinden ertesi işlem günü olan 20 Mart 2017 tarihinde sert bir şekilde 63.69 seviyesine düşmüştür..

Sanırım bunun sebebi; 17 Mart tarihinde CITIBANK yabancı takasından, GARANTİ YATIRIM hesabına aktarılan 156.166.000 Lot virmandan kaynaklandığı düşünmekteyim..
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

6.  Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    Yabancı takası 17 Mart 2017 tarihinde 64.14 seviyesinden ertesi işlem günü olan 20 Mart 2017 tarihinde sert bir şekilde 63.69 seviyesine düşmüştür..

Sanırım bunun sebebi; 17 Mart tarihinde CITIBANK yabancı takasından, GARANTİ YATIRIM hesabına aktarılan 156.166.000 Lot virmandan kaynaklandığı düşünmekteyim..
    Evet sn latino

17 sinde yapılan virman , bu tarihdeki düşüşün sebebi
    aynı türde benzer bir işlem de 1 mart ta yapılmış ama daha öğrenemedim
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

7. Yazılarımı sildirmişin baba...İşine geldiklerin kalmış, işine gelmediklerin silinmiş gibi bir durum oluşmuş...Aylardır kod rakam yukarı olduğu halde kod aşağı algısı yaratan yazılarını da sildirseydin keşke...Onlar da aynı minvalde çünkü...

Sana hiç yakışmadı bu...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

8.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Yazılarımı sildirmişin baba...İşine geldiklerin kalmış, işine gelmediklerin silinmiş gibi bir durum oluşmuş...Aylardır kod rakam yukarı olduğu halde kod aşağı algısı yaratan yazılarını da sildirseydin keşke...Onlar da aynı minvalde çünkü...

Sana hiç yakışmadı bu...
    sildirdiğim yazılar, gereksiz yere yazılar yazılmasına sebep olacak din kurgulu yazılarındı ihtiyar...eğer ben de bu konuda topa girseydim, topik 2 saat içinde kapatılırdı..

bu mu istediğin yoksa...?

borsa ile ilgili buyur istediğin gibi yaz..endeks 120.000 olacak de...ekonomi süper de...dünyanın en büyük ekonomisi olacağız de...istediğin gibi hayal aleminde dolaş...bu topikte yıllardır yazı yazıyorsun..en saçma yazılarını bile sildirmedim..

ama bu işin içine dini duyguları sokarsan en başta forum kurallarına aykırı bir iş yapmış olursun..

ve bunca sene sonra borsa endeksinin düşmemesini dua ve salavatlara bağladın ya...bu da eski yetkisiz e hiç yakışmadı..

yeni yetkisiz in ise ne olduğunu zaten anladık...

gerçi ben ADU nikli ATATÜRK çü kardeşimize -hiç gerek yokken-yazdığın KİN DOLU KOCA BİR SAYFA yazıyı gördükten sonra sendeki değişimi görmüştüm ama hiç buna ihtimal vermemiştim..şimdi daha iyi anlıyorum..

kısaca burada dini konulara girmeden istediğini yaz...ya da yazma...

eğer bir daha tekrarlanırsa; yine silinmesi için ricada bulunurum...

denklem; YÖN YUKARI derken yaşanan bütün OLUMSUZ EKONOMİK GELİŞMELERİ YAZMAYA devam edeceğim..

.polyannacılık oynama işini sen iyi yapıyorsun..

Sayfa 59/95 İlkİlk ... 949575859606169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •