Sayfa 519/964 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

burda birbirini tanıyan vede tanımayan arkadaşlar var.
    santa07 rumuzu ile yazan arkadaşa haksızlık yapılıyor
    1.selimle yaz aylarında görüşmüştür otelin icradan satışında telefonunu selim kendisi vermiş ve 2 sene birşey beklemeyin dediğini banada aktarmıştır
    2.sonradan selim telefonlara cevap vermediğinden telefonundan sildiğini yine bana aktarmıştır.
    3.selimle geçen hafta mesajlaştığını iddia eden bunu ispatlaması gerekir delilsiz yazmak hoş olmayan bir davranıştır.
    4.fesih davasını çeken vede geçenlerde zeyneple görüşen birine selimle irtibatlandırmak ayıptır.
    5.bana santa davayı sende çek demesine ragmen ben çekmedim.çünkü şık olmayan yanlış beyanla kişilerin davalarını çekmeleri istenmiştir.onun için tutarlı olmak adına dava çekme dilkçesi vermedim.
    peki şimdi diyorsunuz sayın frecell ve sn.ıduz davayı çekmeseydik zaten yuzde 5 altına düştuğümüz için dava düşerdi ve kaybederdik.öyleyse bu durumda şimdi bu davayı tekrardan açarız demenin komik olduğunuda kabul edersiniz herhalde
    hiç bir taviz almamanızın vede bir süre konuşulmamasının altında yatan yüzde 5 kaybedilmesi yatıyor demektir
    yeni davanın da hayal olduğunu tilki selim bilmiyordur kendisi çok saftır

santa07 arkadaş sorulacak neler olabilir diye görüştü benimle.
    bende kendisine bazı hususları söyledim.
    olur olmaz ithamlarla birbirimizi kırmanın gereği yok.

3.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    burda birbirini tanıyan vede tanımayan arkadaşlar var.
    santa07 rumuzu ile yazan arkadaşa haksızlık yapılıyor
    1.selimle yaz aylarında görüşmüştür otelin icradan satışında telefonunu selim kendisi vermiş ve 2 sene birşey beklemeyin dediğini banada aktarmıştır
    2.sonradan selim telefonlara cevap vermediğinden telefonundan sildiğini yine bana aktarmıştır.
    3.selimle geçen hafta mesajlaştığını iddia eden bunu ispatlaması gerekir delilsiz yazmak hoş olmayan bir davranıştır.
    4.fesih davasını çeken vede geçenlerde zeyneple görüşen birine selimle irtibatlandırmak ayıptır.
    5.bana santa davayı sende çek demesine ragmen ben çekmedim.çünkü şık olmayan yanlış beyanla kişilerin davalarını çekmeleri istenmiştir.onun için tutarlı olmak adına dava çekme dilkçesi vermedim.
    peki şimdi diyorsunuz sayın frecell ve sn.ıduz davayı çekmeseydik zaten yuzde 5 altına düştuğümüz için dava düşerdi ve kaybederdik.öyleyse bu durumda şimdi bu davayı tekrardan açarız demenin komik olduğunuda kabul edersiniz herhalde
    hiç bir taviz almamanızın vede bir süre konuşulmamasının altında yatan yüzde 5 kaybedilmesi yatıyor demektir
    yeni davanın da hayal olduğunu tilki selim bilmiyordur kendisi çok saftır
    Hocam bakin bizi elestirdigi konulari kendisi yapmis...

Ve bizi yapmadigimiz seylerden dolayi itham etmis. Ve bunu kac gundur yapiyor... Son bir aylik yazdiklarina bakarsaniz bunu anlarsiniz???

Fesih davasina gelirsek emin olun su anda daha guclu ve daha saglamiz... Bunu emin olun ss de biliyor.

Ve biz gerekirse ins gerekmez ama yine acabiliriz. Kanunen bunda bir sorun yok...

Evet bir birimizi kirmaya gerek yoksa hocam herkes ithamlarina dikkat edecek ya da ispatlayacak...

Msjlasma olayina gelirsek emin olun sayin iduz ispatlayacaktir... Tlfla aramanizi tavsiye ederim...

Yani bir birimizle baglantimiz varken buradan yok kandirildik yok bilmem ne asti astari olmayan ve bir degil iki degil sabir sabir deyip durduk. surekli haksiz ithamlarda bulunmak etik mi hocam...bizi bilgi vermemekle itham ederken grupta olmatan sizi bilgilendirip grubu bilgilendirmemek ne kadar dogru...

Yoksa hem bizi haksiz yere elestir hem de kendin elestirdigin olayi yap...sonra da aciklamak zorunda degilim de olur mu bu... Biz aramasina kizmiyoruz... Bizi haksiz yere sucluyorsun kendi yaptigina bak biz gayet seffafiz...

Yani bu ithamlar yapilirken burada yazip hop demenizi beklerdik...

Ama yine de biz fazla ileriye gitmedik ve kestik kanitsa kanitlarda size sunulur...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

4. Ikincisi hocam... Santai07 ss ile gorustum aramamdan memnun olmadigi icin sildim numarasini yazdi...

Siz ise cevap vermedigi icin sildigini belirtmissiniz... Yani onemli olmasada bir tezatlik var. Yani 1 den fazla gorusulmus ve bunu kendiside beyan etmistir...

Lutfen bir arastirin sonra cevap yazin... Oyle bir algi olustuki sanki hepimiz kavgaliyiz...

Bakin mezarci diger tarafta gobek atiyor bir birlerine girdiler diye...

Sn mezarci biz ayaktayiz hem de dimdik... Zaten ky lehine birsey yapmayacaginizi biliyoruz da bari golge etmeyin nasilsa siz de faydalanacaksiniz ya o yuzden hani.

Yoksa fesih davasindan sonra gruptan cikan 3-4 kisi onlarda zaten burada yaziyor...

Diger 200 kusur kisi devam ediyoruz sn mezarci ne kadar buna sevinmeyecek olsanizda... Soylemek zorundayim ))

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. sen üzme tatlı canını mezarcı... sana iş düşmeyecek...

Bak arayınca niye çektiğimizi öğrenmeye başlamışsın... okumak gerekiyor demek ki...

biraz daha araştır bakalım bu grup bugüne kadar neler yapmış onları da yapıştırıver...

ne mücadeleler yapmış neler başarmış... derdiniz bunlar... ama maalesef diyorum yaaaa... biz hala buradayız ve sizleri rahatsız etmeye devam edeceğiz... Ağa babalarına da selam söyle... heyyy Allahım ona bile laf söyleyemeyen mezarcı bize neler söylemeye çalışıyor.

Adam onun ağa babasıyım diyor... nasıl ilişkileriniz var sizin oğlumu uyutacağım diyor. mezarcıdan çıt yok...

maaşallah iki kuruş için baya samimi olmuşsunuz...tavukcu arkadaşla sahte tavuk seni...

sende selam söyle artık mezarcı... bugün uykusuz bıraktık sizi... canını sıkma biz ne zaman ne yapacağımızı çok iyi biliriz. sizleri rahatsız etmeye devam edeceğiz... aman eşleşmeleri paylaşmayı unutma hani bir aylık aldın ya ) 2-3 gün paylaştın bıraktın be mezarcı... Biz de yedik hadi git yat yoksa ağa baban kızacak bak...

6. Vah mezarcı vahh bu ne kuyruk acısıdır ki ağa baban frecelle gol attım diye bağırıyordu şimdi de sen...

heee mezarcı heee gol attın Allahım ya... sevindin mi??

ehhhh biraz sevin bakalım...

ama unutma bak arkadaşta ne güzel cevap vermiş ky nin mutsuzluğundan kendine pay çıkarıyorsun diye...

biz ligde oynamasını da hamlelerimizi de iyi biliriz mezarcı... biz bugüne kadar yüzlerce gol attık atarız da sen kendince sevin...

yediğin gollerin hattı hesabı yok... %5 in çok üstündeyiz... sen hala yok değilsiniz de.... heyyy mezarcı valla sende ağa babalarına benzemişsin... canını sıkma gerekirse biz gerekeni yaparız...

ama seni ben bile kurtaramam seni Allah kurtarsın bu konuda yardım edemeyeceğim...

Allahım gol attım diye seviniyor kimlerle uğraşıyoruz... biri daha vardı böyle frecelle uğraşıp rezil olup olup giden...

he mezarcı he 23 nisanda gel seni koltuğa oturtalım biraz daha sevinirsin...

biz diyoruz neler yaptık neler yapıyoruz neler yapacağız... mezarcı bey hala yok siz grup olamamışsınız yok siz geçemezsiniz deyip varsayımlar üzerinden konuşuyor.

Ben cevap veriyorum gerekirse bu gücümüz var yaparız diyorum...

yok 3-4 kişiyle yıkılmışsınız diyor...

diyorum ki taktiksel olarak geri çektik diyorum...

bir daha toplanamazsınız diyor...

şu anda zaten topluyuz görmüyor musun diyorum...

ahha da gol attım diyor...

ne diyorsun mezarcı hadi artık yat uyu... ağa babalarına söyle ben de başaramadım de olur mu??

ağa baban da farklı rumuzla geldi hemen ortaya çıkınca yine kayboldu bakalım sen ne zaman kaybolacaksın...

biz hep buradayız bak ağa babaların kılıktan kılığa giriyor... sende bir görünüyor bir kayboluyorsun...

hoşuna gitsede gitmesede bu hissede ky organize olarak hazır bekliyor... haksızlığa uğradığımızı düşündüğümüz her davayı açacak gücümüz var... sen istesende var istemesen de var...

her türlü hukuki mücadeleyi götürecek, her türlü şikayeti yapacak gücümüz var... evet şirketin iyi olmasını, şeffaf olmasını düzgün yönetilmesini istiyoruz... bunlar olursa sorun kalmayacağını düşünüyoruz...

bu bizim düşüncemiz biz karar verdik davayı açmaya da geri çekmeye de... en azından biz karar vereceğimiz bir oluşum kurup hukuki mücadele yürütüyoruz...

senin gibi ss haklıymış, spk şöyleymiş... bu hisseden bir şey olmaz deyip... yerimizde durmuyoruz... kimse bizim ağa babamız değil... biz kimsenin oğlu da değiliz...

biz oturur tartışır grupça kararımızı veririz... bize kimse bir şey dikta edemez... ama görüyoruz ki adam gelip ben mezarcının ağa babasıyım diyebiliyor...ve her şeye yazı yazan mezarcımız bir satır yazı yazamıyor... ve mezarcının ağa babasıyım diyen kişi 30 snde rumuzunu değiştiren, başka kılıklara girmeye bayılan bir şahıs....

ama mezarcıdan çıt yok....

hadi sen biraz kumda oyna mezarcı biz zamanında senin ağa babalarını yedik sen hafif gelirsin... sen gol attığını sanıp sevin... sizin kalenizde file kalmamış haberin yok...

7. Bu kadar kavgaya gürültüye gerek yok... nede olsa şirkette yeni şeffaf dürüst nitelikli yeni bir yönetim iş başına gelmiş... Yeterki yatırımcılarda bu yönetimin işini kolaylaştıracak yerde dursunlar, yönetimin canını sıkacak herhangi bir girişimde bulunmasınlar yeter, herşey ortaklık lehine en doğru en güzel şekilde yoluna koyulacak mış, yeterki biraz sabır.

Yakında yeni çok iyi niyetli yönetimin öncülğünde bütün şirket sorunlarını becerikli icraatlarla çözülecek ve yatırımcıların uzun yıllar oluşan zararları blr şekilde giderecek icraatları yerine getirilecekmiş...

Bu yönetime güvenerek biraz sabır gerekiyormuş, o kadar... Onun için kavgalar gürültüler yaparak birbirini yıpratmadan sabırla beklemeli...

8. Volbor ve onun gibi bakanlar için konuşmak kolay. Süründüre süründüre kot dışı demek kolay. Asıl mesele inanmak kardeşim biz burda inanmışız ve hisseyi almışız tutuyoruz zamana karşı direniyoruz. Sizler bilmiş bilmiş yazarak ne işe yarıyorsunuz. Tek yaptığınız moral bozmak. Kot dışı kalacakmış. Nezaman kardeşim zaman verebiliyorsan tamam. Belki 10 sene sonra kot dışı kalacak bana ne ozaman.

Sayfa 519/964 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •