Sayfa 611/682 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 4,881 - 4,888 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. Galip in hisseleri içeri tıkılıncaya kadar böyle gider gibi. İçeri tıkılınca birileri hazır fiyat uygunken çullanır Galip in mallarına. Adamı bitirmek için can atanlar vardır illa. Meydanı önce bir boş bulsunlar , sonra hallederler. Galip içeri girmezse bu ülkede adalet yoktur. Böyle mafya adamlarından da temizlemeli aynen teröristleri temizler gibi ülkemin yönetici ve güvenlik güçleri.

2.  Alıntı Originally Posted by bilgin2097 Yazıyı Oku
    Galip in hisseleri içeri tıkılıncaya kadar böyle gider gibi. İçeri tıkılınca birileri hazır fiyat uygunken çullanır Galip in mallarına. Adamı bitirmek için can atanlar vardır illa. Meydanı önce bir boş bulsunlar , sonra hallederler. Galip içeri girmezse bu ülkede adalet yoktur. Böyle mafya adamlarından da temizlemeli aynen teröristleri temizler gibi ülkemin yönetici ve güvenlik güçleri.
    almayın arkadaş bu adamın hisselerini kaybetmeyin, ben bir defa aldım ama zarar etmeden biraz karla sattım, sonra adamı bir arastirdimki adam tam bir ülke düşmanı millet düşmanı, almayın hisselerini, zarar edersiniz, bu adamın hisseleri ülke ekonomisinin ihtiyacı olduğu donemde devlet büyükleri ekonomiye sahip çıkın dediği afrin harekatı donemde bile düşüyorsa yaklaşmayın, adama hizmet etmeyin, belki adam kaçtı burda bile değildir,

Sürekli feto arkasına saklanıyor ama ülkeye zerre faydası yok, tam tersine calip çırpıyor, borsadan iyi vurgun vurdu yine , bu adama sahip çıkan varsada onlarda devlet düşmanı haindir, yakalayıp içeri tıkıp şirketlerine el koymasi lazım devlet,gerçi içini bosaltti sanırım şirketlerin, parayı turkiyede tutmaz bu mahluk kaçırmıştır.

Bir defa daha herkesi uyarayım almayın elinizde patlar, bu hisseyi 8 liraya çıkardı bir ayda sonra 15 günde 1,60 lara indirdi, o arada bisürü ky ciyi soydu, mağdur etti, avgyoda yine öyle, metro da mepette yine öyle, ve başka bi suru onlarca hissede yine aynısıni yaptı.

Yaklaşmayın elinizde kalir tıpkı bimeks gibi.ytd

3. Alan da yok satan da yok ilgilenen de yok merak etme. Ancak ya senin kuyruğa iyi basılmış bu hisselerde ya da bu ara bu hisseler iyi bir hareket edecek. Çözemedim bu kadar çok aynı şeyleri defalarca yazmanı trader5858. Bırak git strese girme hissen yoksa. Hasta etmiş bu hisse seni.

4.  Alıntı Originally Posted by bilgin2097 Yazıyı Oku
    Alan da yok satan da yok ilgilenen de yok merak etme. Ancak ya senin kuyruğa iyi basılmış bu hisselerde ya da bu ara bu hisseler iyi bir hareket edecek. Çözemedim bu kadar çok aynı şeyleri defalarca yazmanı trader5858. Bırak git strese girme hissen yoksa. Hasta etmiş bu hisse seni.
    hisse beni hasta etmedi birader, bu adam bistteki birçok hissede ayni halti etti, bu hisseden alıp sattım hatta önce yukardan aldım, sonra bir kaç defa trade ederek kara geçip sattım, icbc de yakalandım bir onun dışında başka yakalamadım,

Ama bistte hangi hisseye baksam galip öztürk adi geçiyordu herkes beddua ediyordu, sonra araştırdım ki adam sürekli feto ardına saklanıyor madurluk oynuyor ve milleti soyuyor, hissem 10 lira olmalı diyor yalandan bir iki haftada sürekli tavan götürüyor ve on günde eski yerine döndürüyor. Borsayı kumara çeviren bir dolandırıcı, dinden bahsediyor reise sözde destek veriyor ancak gerçekte tam tersi hareket ediyor , ikdidari kullanıyor, kendine bazı kesimler milli isadami diyor,

Milli iş adamı dedikleri galip su donemde baktım hükümeti de satti, kullanmış sadece, kuyruğu sıkıştı, artik turkiyede ise kaçamaz disardaysa da artik gelemez.

Benim amacım iyilikmi d ersin adına yoksa ne dersen de, hisselerini kimseye daha fazla itelememesi, ucuz diye almasın kimse cunki bu hisse bir kaç gün sonra 1,30 lara inebilir.

Hissem olsa herhalde kötülemezdim, sadece insanlar bilmeden tanımadan galibe çarpılmasın, bu hisseyi ky ya ortalama 4 liralardan verdi bu duzenbaz bunu unutmayın, 7 yıl hapsi var, çıkınca bakar belki birdaha, avtur avgyo mepet metro bitti artık. Çarpılmayın,

Her nedense bu adam hakkında yazınca hissem olduğu kanısımi uyandı sende, olsaydı belkide yazmazdım dostum, sadece uyarıyorum, yazık olmasın kimseye, bimeksi ornek alin ordada çarpıldı bi suru insan, burda bari çarpılmasın,ytd

5. İyiki 1,70 lerden çıkmışız, bu hisseden artik bir cacık olmaz, 1,30 altına parmak atarız bakalım gelde.

Bu arada galip kaçtı sanırım ülkeden, iyi para çarptı ülkeden kaçarken de. Buna göz gore gore musade ettiler, işi bitti ve kaçtı, biraz daha çarpacaktı ama olmadı , metro ve avturda bedeliyede muracaat etmişti, onaylamadı spk, galiba rüşvet konusunda spk çalışanları ile anlaşamadılar, onlarda gaipten yüklü rüşvet istediyse ondan anlaşmamışlardır.yoksa iyi musade ettiler çalması icin.ülke de durum boyle malesef.birileri afrinde şehit olur vatan icin , birileri de ülkeyi soyar kaçar, ne diyelim, buna çanak tutanlar utansın.hisseleri çakıldı iyi oldu diyeceğim bi suru mağdur bıraktı ardında.onlara yazık. Hissede yaprak kıpırdamıyor gördüğüm, iki üç defa alıp sattım bu hisseyi, galibi tanıyınca bir daha nasıl olsa 160 altına gelir diye almadım, artik al sat hisseside değil ki alına, borsa yükselince yerinde sayar, düşünce ayak uydurur, bu tür hisseler böyle hareket eder artık.

6.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    İyiki 1,70 lerden çıkmışız, bu hisseden artik bir cacık olmaz, 1,30 altına parmak atarız bakalım gelde.

Bu arada galip kaçtı sanırım ülkeden, iyi para çarptı ülkeden kaçarken de. Buna göz gore gore musade ettiler, işi bitti ve kaçtı, biraz daha çarpacaktı ama olmadı , metro ve avturda bedeliyede muracaat etmişti, onaylamadı spk, galiba rüşvet konusunda spk çalışanları ile anlaşamadılar, onlarda gaipten yüklü rüşvet istediyse ondan anlaşmamışlardır.yoksa iyi musade ettiler çalması icin.ülke de durum boyle malesef.birileri afrinde şehit olur vatan icin , birileri de ülkeyi soyar kaçar, ne diyelim, buna çanak tutanlar utansın.hisseleri çakıldı iyi oldu diyeceğim bi suru mağdur bıraktı ardında.onlara yazık. Hissede yaprak kıpırdamıyor gördüğüm, iki üç defa alıp sattım bu hisseyi, galibi tanıyınca bir daha nasıl olsa 160 altına gelir diye almadım, artik al sat hisseside değil ki alına, borsa yükselince yerinde sayar, düşünce ayak uydurur, bu tür hisseler böyle hareket eder artık.
    bedelli sizce ne olur onaylanır mı çok uzadı

7. avtur bedelli başvurusu kaç ay önceydi..bilgisi olan paylaşabilirmi....
    YAZDIKLARIM SADECE BİRER ÖNGÖRÜ OLUP KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....

8. bedelliden ses seda yok..

Alıntı Originally Posted by MAZ-ŞAH Yazıyı Oku
    avtur bedelli başvurusu kaç ay önceydi..bilgisi olan paylaşabilirmi....
    ***AVTUR*** AVRASYA PETROL VE TURİSTİK TESİSLER YATIRIMLAR A.Ş.( Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim )

Özet Bilgi Bedelli Sermaye Artırımı Hakkında
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır

Yönetim Kurulu Karar Tarihi 09.06.2017
    Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 225.000.000
    Mevcut Sermaye (TL) 45.000.000
    Ulaşılacak Sermaye (TL) 90.000.000

Bedelli Sermaye Artırımı (Rüçhan hakkı kullandırılarak)
    Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%) Rüçhan Hakkı Kullandırma Fiyatı (TL) Verilecek Menkul Grubu Verilecek Menkul Kıymet Nevi Rüçhan ISIN Kodu Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL) İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
    A Grubu, İşlem Görmüyor, TREMRYO00025 30.000 30.000 100,00000 1 A Grubu A Grubu, İşlem Görmüyor, TREMRYO00025 Hamiline
    B Grubu, AVTUR, TREMRYO00017 44.970.000 44.970.000 100,00000 1 B Grubu B Grubu, AVTUR, TREMRYO00017 Hamiline

Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%) Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL) İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
    TOPLAM 45.000.000 45.000.000,000 100,00000

Satılamayan Payların Taahhüdüne İlişkin Açıklama Yoktur.
    Para Birimi TRY

Ek Açıklamalar
    Şirketimiz 09/06/2017 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile
    1- 21.12.2016 tarihinde KAP' ta duyurulmuş olan Mülkiyeti bağlı ortağımız Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'ye ait olan Edirne ili, Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu Mevkiinde kain 2261 Ada E17d-13a-4b Pafta 15 parselde kayıtlı 21.538,00 m2'lik arsa üzerinde ortak olarak gerçekleştirilecek Otel-Yurt-AVM projesi başta olmak üzere şirketimiz yatırımlarında kullanılmak amacıyla şirket Esas Sözleşmesi'nin 6. maddesinin vermiş olduğu yetkiye istinaden, Şirketimizin 225.000.000- TL (İkiyüz yirmi beş milyon Türk Lirası) kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 45.000.000-TL (Kırkbeşmilyon Türk Lirası) olan çıkarılmış sermayesinin, tamamı nakden karşılanmak suretiyle 45.000.000 -TL (Kırkbeş milyon Türk Lirası) nakit artırılarak (%100 bedelli) 90.000.000 -TL (Doksanmilyon Türk Lirası)'ye çıkarılmasına,
    2- Mevcut ortakların yeni pay alma haklarını (rüçhan hakkı) kısıtlanmayarak hali hazırda mevcut nominal değeri 1,00 TL olan payların, yeni pay alma hakkının nominal değeri olan 1,00 TL üzerinden kullandırılmak üzere rüçhan hakkı sahibi ortakların yüklenimine açılmasına,
    3- Yapılacak sermaye artırımı sonucu ihraç edilecek sermaye karşılığında (A) grubu pay sahiplerine (A) grubu, (B) grubu pay sahiplerine (B) grubu pay verilmesine,
    4- Yeni pay alma hakkı kullanım süresinin 15 (onbeş) gün olarak belirlenmesine, bu sürenin son gününün resmi tatile rastlaması halinde, yeni pay alma hakkı kullanım süresinin, izleyen iş günü akşamı sona ermesine,
    5- Yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra kalan payların B grubu olarak 2 işgünü süreyle nominal değerden düşük olmamak üzere Borsa İstanbul AŞ Birincil Piyasa'da oluşacak fiyat üzerinden Borsada tasarruf sahiplerinin yüklenimine açılmasına,
    6- Halka arz işlemlerinde Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'den en iyi gayret esası ile aracılık hizmeti alınmasına ve bu amaçla gerekli sözleşmenin akdedilmesine,
    7- Sermaye Piyasası Kurulu' ndan alınacak izin için gerekli evrakların hazırlanmasına,
    8- İşbu karar kapsamında her türlü iş ve işlemin ifası için Yönetime yetki verilmesine,
    karar verilmiştir.
    Kamuoyuna duyururuz.
    Saygılarımızla.

YTD

Sayfa 611/682 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz