Sayfa 114/1081 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 905 - 912 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Yunsa harici yalan )
    Hocam orta ve uzun vadede Karel demiştik. Devam ediyormuyuz yoksa satalım mı görüşünüz nedir?

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bugun THYAO olmasa endeks 115 bine gelecekti. Inanilmaz bir hacim var orada.
    Sacro Hocam, thy aylik ve haftalik macd asiri sismis. Ama gunluk sifira deymeden donmus, 60 lik macd ise cok daha yukaridan donmus. Siz bundan ne anliyorsunuz?

Mobil cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Big_Ant Yazıyı Oku
    Hocam orta ve uzun vadede Karel demiştik. Devam ediyormuyuz yoksa satalım mı görüşünüz nedir?
    orta vade ayrı kısa vade ayrı.

kısalar bozuldu bugün 7,80-90 bozarak 60 lık sat oldu.

şimdi sizin bu dediğinizin uzun vade ile hiç bir alakası yok.

kısada şöle 1-2 hafta güzel alış fırsatı verebilir bence. 7 liraya bile gelse uzun vadesi bozulmuyor.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by ruzgarsorfu Yazıyı Oku
    Sacro Hocam, thy aylik ve haftalik macd asiri sismis. Ama gunluk sifira deymeden donmus, 60 lik macd ise cok daha yukaridan donmus. Siz bundan ne anliyorsunuz?

Mobil cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    60 lığın çok yukarıdan dönmesi güç göstergesidir.

Günlük daha yeni kestiği için güç devam eder bence.

piyasa şişik mişik dinlemiyor. rallyler böyledir.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

5. Sacro hocam 60 liklari kısa vadede mi tutuyorsunuz....mesela bugün al yarın sat gibi mi ...

6. Sacro GEDZA temeli süper söylemeye gerek yok...Teknik senin işin ama teknikte alda...sağlıcakla kalın...

Ytd.. .

SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Sayın sacro, uzun vade pnsut arada kaynadı, hisseden çıktınız mı, duruyormu.Ben 12.04 maliyetli olan pnsutleri 14.10 dan vermiştim, bugün 12.54 ortalama ile tekrar yerine koydum.Bu kağıtta bu baskı sizce nasıl yorumlanmalı, dipteki hacimli dönüşe bu hareketler normal mi.

Alıntı Originally Posted by fzcan Yazıyı Oku
    Sacro hocam 60 liklari kısa vadede mi tutuyorsunuz....mesela bugün al yarın sat gibi mi ...
    Aynen gecen gun belirttim.max 3 4 gun kaliyorum. Grafigin sekline gore kalis surem degisiyor. En az 1 seans max 4 gun arasi degisiyor.

Ama dogub desa gibi kagitlarda daha uzun bekliyorum.

Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Sayın sacro, uzun vade pnsut arada kaynadı, hisseden çıktınız mı, duruyormu.Ben 12.04 maliyetli olan pnsutleri 14.10 dan vermiştim, bugün 12.54 ortalama ile tekrar yerine koydum.Bu kağıtta bu baskı sizce nasıl yorumlanmalı, dipteki hacimli dönüşe bu hareketler normal mi.
    Aynen bende sattim. Geri almadim.

Boyle seyler normal. Yuksek hacimler bile olsa ikili dibe yada 3 lu dibe gelmek isteyebilir senet.

Sayfa 114/1081 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •