Sayfa 165/928 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Gözlerim yaşardı.bugün ilk defa kuyruğu dik tuttu.yinede buna güven olmaz.yarın borsa artı kapatsa bu eksi kapatabilir.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    yaşarmasın ortak yarın telafi eder...

2.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Gözlerim yaşardı.bugün ilk defa kuyruğu dik tuttu.yinede buna güven olmaz.yarın borsa artı kapatsa bu eksi kapatabilir.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben sattıklarımi aşağıdan alicam dedimya oda beni kirmadi, yerine koyduktan sonra da yükseldi tekrar.😁😁😀

3. GUBRF - Gübre Fabrikaları

Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Ben sattıklarımi aşağıdan alicam dedimya oda beni kirmadi, yerine koyduktan sonra da yükseldi tekrar.[emoji16][emoji16][emoji3]
    Hayrlı olsun ortak ama hedeften erken saptın[emoji16]

Bir Umuttur Yaşamak..YTD
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

para girişi

para çıkışı

5. Teknik bilmeyen adamdan zaten olsa olsa turşucu olur. Gübre bugün bunu gösterdi değil mi?

6.  Alıntı Originally Posted by sanacasta Yazıyı Oku
    Teknik bilmeyen adamdan zaten olsa olsa turşucu olur. Gübre bugün bunu gösterdi değil mi?
    hocam geçende paylaştım burada yazanların çoğu en az 3 yıldır hisse boş beleşe duran kimse yok...2009 yılından beri bu hissedeyim....seni çok heyecanlı görüyorum aynı gemideyiz ama inan şu 10 yıl içinde senin gibi ortak çok gördüm...umarım 6 ay sonra burada olursunuz....sizin kazanmanız bizim kazanmamız değişen birşey yok....bizim bir hedefimiz var oraya gelene kadar buradayız ben 10 yıl bekledim gelmedi...şimdilik 2 yıl daha süre verdim o zaman bakacağım....son söz umarım 6 ay sonrada burada yazarsınız biz buradayız....4 genel müdür gördüm....

7.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    hocam geçende paylaştım burada yazanların çoğu en az 3 yıldır hisse boş beleşe duran kimse yok...2009 yılından beri bu hissedeyim....seni çok heyecanlı görüyorum aynı gemideyiz ama inan şu 10 yıl içinde senin gibi ortak çok gördüm...umarım 6 ay sonra burada olursunuz....sizin kazanmanız bizim kazanmamız değişen birşey yok....bizim bir hedefimiz var oraya gelene kadar buradayız ben 10 yıl bekledim gelmedi...şimdilik 2 yıl daha süre verdim o zaman bakacağım....son söz umarım 6 ay sonrada burada yazarsınız biz buradayız....4 genel müdür gördüm....
    ortak ben tekniğe bakmadan yazayım yarin bu hisse 4,35 altını değer ama kacta kapatır bilmem, bu hissede alim olmaya gerek yok, tecrübeyle sabittir. Ytd . Kendi tecrübemdir.

8. Yurtdışında vaziyet pek de iyi değil...

Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

Sayfa 165/928 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •