Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6816 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sayın hisseci,hatırlarmısın 2-3 sene önceydi,DÜRÜST nikiyle yazan bir adam vardı,KİPA da çok anlatmıştı bu hisseyi...!

Şimdi aklıma geldi"Adam meğer ne sahtekarmış,iyi ki artık yazmıyor kurtulduk ondan"

Düşünsene az daha 1,30 maliyetli onun lafıyla KİPA alacaktık 3,90 dan satacaktık,az kalsın başımız büyük derde girecekti,bu kadar parayı kazanıp karıları boşayacaktık,gidip yeni hanımlar alacaktık yuvamız yıkılacaktı

2.  Alıntı Originally Posted by Hamsi Yazıyı Oku
    Sayın hisseci,hatırlarmısın 2-3 sene önceydi,DÜRÜST nikiyle yazan bir adam vardı,KİPA da çok anlatmıştı bu hisseyi...!

Şimdi aklıma geldi"Adam meğer ne sahtekarmış,iyi ki artık yazmıyor kurtulduk ondan"

Düşünsene az daha 1,30 maliyetli onun lafıyla KİPA alacaktık 3,90 dan satacaktık,az kalsın başımız büyük derde girecekti,bu kadar parayı kazanıp karıları boşayacaktık,gidip yeni hanımlar alacaktık yuvamız yıkılacaktı

Ya hamsi kardeşim neler söylediler neler...
    Bizde kulağımızı tıkadık o günlerde dedik ki
    İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR...
    Tüm yorumlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz...

3.  Alıntı Originally Posted by devil hunter Yazıyı Oku

Ya hamsi kardeşim neler söylediler neler...
    Bizde kulağımızı tıkadık o günlerde dedik ki
    İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR...
    Kimsenin tavuğuna "kış" demedik,bildiğimizi anlattık,bize kulak verip pozisyon açan varsa afiyet şeker olsun.

4.  Alıntı Originally Posted by Hamsi Yazıyı Oku
    Kimsenin tavuğuna "kış" demedik,bildiğimizi anlattık,bize kulak verip pozisyon açan varsa afiyet şeker olsun.
    Senin kıymetli bilgilendirmelerin sayesinde 2,65 den almış olduğum 146 bin lot kipa hisselerimi hala elimde tutuyorum, siz ne zaman uygun görürseniz o zaman satıp karı indiragandi yapacağım.....ytd....

5.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    Senin kıymetli bilgilendirmelerin sayesinde 2,65 den almış olduğum 146 bin lot kipa hisselerimi hala elimde tutuyorum, siz ne zaman uygun görürseniz o zaman satıp karı indiragandi yapacağım.....ytd....
    Bu fiyat aralığından sonra tamamen kendi kararınızla hareket etmelisiniz.
    Bu noktadan sonra benim birşey söylemem doğru olmaz.
    Kadın kısmına gelince,dediğin fiyattan dediğin kadar malı aldıysan,bu kazandığın parayla bence de yaşamaya gitmelisin.
    Tavsiyem yaşını bilmiyorum ama "hap" alma,sağlıklı değil orginal olan herşey iyidir

6.  Alıntı Originally Posted by Hamsi Yazıyı Oku
    Bu fiyat aralığından sonra tamamen kendi kararınızla hareket etmelisiniz.
    Bu noktadan sonra benim birşey söylemem doğru olmaz.
    Kadın kısmına gelince,dediğin fiyattan dediğin kadar malı aldıysan,bu kazandığın parayla bence de yaşamaya gitmelisin.
    Tavsiyem yaşını bilmiyorum ama "hap" alma,sağlıklı değil orginal olan herşey iyidir
    KÂR ile karı karıştı galiba

7.  Alıntı Originally Posted by Hamsi Yazıyı Oku
    Sayın hisseci,hatırlarmısın 2-3 sene önceydi,DÜRÜST nikiyle yazan bir adam vardı,KİPA da çok anlatmıştı bu hisseyi...!

Desene sahtekar dedikleri adam meğer ne haklıymış!!! Önyargı çok kötü bir hastalık çamur at izi kalsın demişler...kendisi burayı okuyorsa tekrar tekrar tebrikler.

değer yatırımcısı para değil anca zaman kaybeder

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •