Sayfa 548/900 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 4,377 - 4,384 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by dr.denemours Yazıyı Oku
    61'in altına düşer ve kalıcı olursa bu hisseden daha hiçbir şey olmaz. 55'i bekleyenler rüya görüyor.
    0,60 ı görürse, 0,55 i neden görmez.
    Rüya gerçek olabilir.
    Burası borsa.
    Abd deki bu düşüşün nedeni bilinmiyor.
    Yarın ve ondan sonraki günler bu pis kokuların ne olduğu görülecektir.
    0,67 den biraz almıştım, duruyor, daha aşağı inmeden 0,67 ye tekrar gelirse sevinirim.
    Temennim yükselmesi, fakat dünya kötü.

2.  Alıntı Originally Posted by trakyalı Yazıyı Oku
    0,60 ı görürse, 0,55 i neden görmez.
    Rüya gerçek olabilir.
    Burası borsa.
    Abd deki bu düşüşün nedeni bilinmiyor.
    Yarın ve ondan sonraki günler bu pis kokuların ne olduğu görülecektir.
    0,67 den biraz almıştım, duruyor, daha aşağı inmeden 0,67 ye tekrar gelirse sevinirim.
    Temennim yükselmesi, fakat dünya kötü.
    Sene başında THY'yi 4 liradan almayı hayal edebilirdiniz belki ama artık edebilir misiniz? Bu hisse 1 ay önce 58-59'da milleti fıtık ediyordu, hadi düşürsün ya şimdi oraya eline fırsat geçmişken! Niye yapamıyor?

Bu işler denge işi, bir yanlış harekette 2 ayda topladığı hisseyi kaptırabilir.

Ha bu hisse 55 kuruş, THY 4 lira olmaz demek değil ama savaş veya benzeri bir kötü durumda en son dert edeceğim şey borsadaki hissem olur benim.

3. Bir süredir söylüyorum bulaşmayın diye. Siz hala hayal kurmaya devam edin hedef 50 kuruş. Birkaç kişiyi kurtarabildiysem ne mutlu bana.

4. HOCAM KURTARACAGINI KURTARMIŞSIN TAMAM DA

F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Sosyopat Yazıyı Oku
    Bir süredir söylüyorum bulaşmayın diye. Siz hala hayal kurmaya devam edin hedef 50 kuruş. Birkaç kişiyi kurtarabildiysem ne mutlu bana.
    Dürüst olun, elinizde bu hisse var mı şu an?

6.  Alıntı Originally Posted by dr.denemours Yazıyı Oku
    Dürüst olun, elinizde bu hisse var mı şu an?
    6 sene önce aldığım 60 bin lot var. Duruyor öyle uğraşmıyorum. Zararımı başka kağıtlardan çıkardım.

7. İYİ HOŞ AĞBİ İNSANLARIN NEDEN CANINI SIKIYOSUNUZ BİRİLERİNİ KURTARDIM DİYOSUNUZ YA ELİNDE OLUP ZARARDA OLANLAR ONLAR NOLACAK. ADAM ZARARINA SATIŞ YAPSA SİZİN YAZDIKLARINIZA İSTİNADEN MUTLUMU OLACAKSINIZ. LÜTFEN.

F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Peki 50'ye geleceğini gerçekten düşünüyorsanız neden şu an 64'ten satış fırsatını değerlendirmiyor sunuz? %25'e yakın marj, az değil.

Bence duygusal olarak yazdığınız bir şey bu, gerçekleşmesini siz de beklemiyor ve istemiyorsunuz. Hissenin hareketlerinden bezdiğinizde böyle kötümser yorumlar yerine doğrudan patrona ya da speğe sövün bence! Çünkü diğer yorumlarınız insanları etkileyip yanlış kararlar almalarına neden olabilir. Sövdüğünüzde ise bir tur da onlar sövüp rahatlar.

Sayfa 548/900 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •