Sayfa 31/964 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 241 - 248 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

***KERVN*** KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

İlgili Şirketler []
    İlgili Fonlar []
    Türkçe
    Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Evet (Yes)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    09.03.2016 - 07.12.2016 - 23.12.2016 - 09.01.2017 - 09.03.2017
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)
    Bildirim İçeriği

Açıklamalar

09.03.2017 tarihli özel durum açıklamamızda kreditör bankalarımızdan Odea Bank A.Ş. grubumuzdan olan 29.505.037 TL ve 1.104.262 EURO'luk kredi alacağını Devir/Temlik ettiği Mega Varlık Yönetim A.Ş.'nin talebi üzerine borcun teminatı olarak gösterilen Şirketimizin aktifinde kayıtlı bulunan 49 yıllık irtifak hakkı olan Kervansaray Bodrum Oteli'ni Bodrum 2.İcra Dairesi tarafından toplam 94.239.951 TL bedelle satışa çıkarıldığını ve İcra Dairesi tarafından verilen satış gününün 21.03.2017 olduğunu duyurmuştuk.
    Bodrum 2.İcra Dairesi tarafından 21.03.2017 tarihinde gerçekleştirilen ihale sonucunda, Kervansaray Bodrum Oteli'nin 47.150.975,77 TL'sına Mega Varlık Yönetim A.Ş.'ne satışı gerçekleşmiştir.
    Sayın, Pay sahiplerimizin bilgisine sunulur.
    KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş.
    YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgisi ve yorumlar Kişiseldir. Yatırım Tavsiyesi Değildir...

2. Ünlü otel icradan yarı fiyatına satıldı
    Borçları nedeniyle icra yolu ile satışa Bodrum’daki Kervansaray Bodrum Oteli, tespit edilen değerinin yarı fiyatı olan 47 milyon 150 bin 975.77 TL’ye satıldı.

3. Kervansaray Yatırım Holding bir süreden beri yaşadığı mali sıkıntılar ile gündeme gelmişti. Gruba bağlı otellerden Bursa Kervansaray Termal geçtiğimiz ocak ayında 53 milyon TL muhammen bedel ile icradan satışa konulmuştu. Bu satış için son anda iptal kararı çıkmıştı.

Kervansaray markası ile hizmet veren Antalya Lara’daki otel için 318 milyon TL, Bodrum’daki otel için ise 94 milyon TL bedel belirlenmiş, Bodrum’daki otel için ihale günü 21 Mart olarak kararlaştırılmıştı. İki otelin icradan satışına ilişkin şirket adına yapılan açıklamada ise, otellerin icradan satılmasına yol açan borçların ödenmesi için görüşmelerin sürdüğü kaydedilmişti.

İhale bugün sabah saatlerinde Bodrum Adliyesi 2. İcra Müdürlüğü’nde gerçekleşti. İhale otelin kıymeti olan 94 milyon 239 bin 951.77 TL’nin yarı fiyatı olan 47 milyon 150 bin 975.76 TL’ye ihaleye çıkarıldı. İhaleye Mega Varlık Yönetim A.Ş. adına katılan Av. Songül Okumuş, kıymetinin 1 kuruş üstü olan 47 milyon 150 bin 975.77 TL’yi teklif etti. İhaleye başka katılan olmayınca Kervansaray Bodrum Otel, Mega Varlık Yönetim A.Ş.’nin oldu. Mega Varlık Yönetim A.Ş.’nin, Kervansaray Yatırım Holding’ten alacaklı olan firmalar arasında olduğu öğrenildi. Kervansaray Yatırım Holding’in ise 7 gün içinde ihalenin iptali için dava açma hakkının bulunduğu bildirildi.

4. Osman bey ne olacak şimdi ?

5.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam fesih davamiz acildi. Fakat sirket adresinde olmadigi icin tebligattan haberi yok tabiki... Fakat tebligat kanununun 35 nci maddesine gore tebligat kapiya yapistirilir. Ve teblig edilmis sayilir. Onlar istedigi kadar bize teblig edilmesin desin.

Spk bodrum oteli ile ilgili kararini maalesef aylardir dilekce gondermemize ragmen gec aldi. Muhtemelen ihale iptal olur diye dusunuyoruz. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun diyelim. Biz hukuki haklarimizi icin grup olarak calismaya devam ediyoruz...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sn frecell

hep dediğim bu kanunlara güvenmeyin
    ülkenin tüm kanun yapısı dejenere
    hele ki sermaye piyasası kanunu yok hükmünde olsa daha anlamlı

GEÇ GELEN ADALET , ADALET MİDİR KEDER Mİ
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

6.  Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    sn frecell

hep dediğim bu kanunlara güvenmeyin
    ülkenin tüm kanun yapısı dejenere
    hele ki sermaye piyasası kanunu yok hükmünde olsa daha anlamlı

GEÇ GELEN ADALET , ADALET MİDİR KEDER Mİ
    Hocam adaletin gec gelmesi gorusunuze katiliyorum. Ancak yine de adaletin tecelli edecegini dusunuyorum...

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

7. Selim sayıgan parmaklıkların arkasına hazır ol..... Fıstığın muzun bizden makatoğlu makat.

8.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam adaletin gec gelmesi gorusunuze katiliyorum. Ancak yine de adaletin tecelli edecegini dusunuyorum...

Kervancilarin bir whatsapp grubu mu var?

Sayfa 31/964 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •