Sayfa 95/639 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 753 - 760 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Bende ...koyun psikolojisi oldu ama

2. Ne konuştuysak hiçbiri olmadi bu sefer susma totemi yapalim bende haber gelene kadar susma hakkımı kullanıyorum

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bizim de en kısa sürede artog.mağdurları.com ve kervansaray yatirimcilari gibi ortak hukuki girişime başlamamız lazım. Yoksa bu gidişle ortada şirket kalmayacak. Eğer seddulbahir hala kagittaysa bizlere öncü olsun.bizde destek olalım. .

4.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Bizim de en kısa sürede artog.mağdurları.com ve kervansaray yatirimcilari gibi ortak hukuki girişime başlamamız lazım. Yoksa bu gidişle ortada şirket kalmayacak. Eğer seddulbahir hala kagittaysa bizlere öncü olsun.bizde destek olalım. .
    Evet halen yüklü miktarda "tut" pozisyonundayım.
    https://akpaz.icyboards.net/ üzerinde ayrıntıları paylaşacağım.Gerek şikayet ve gerekse de dava sürecinde küçük/büyük tüm katkıları yapacak hissedarlardan yardımlarını bekliyoruz.
    Nûn

5.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Evet halen yüklü miktarda "tut" pozisyonundayım.
    https://akpaz.icyboards.net/ üzerinde ayrıntıları paylaşacağım.Gerek şikayet ve gerekse de dava sürecinde küçük/büyük tüm katkıları yapacak hissedarlardan yardımlarını bekliyoruz.
    hocam ben kayıt yaptım..
    dava ve şikayet sürecinde olsun,genel kurulda size vekalet vererek şirket yönetimine spk tarafından verilen idari para cezasının onaylanması olsun kendi gücüm ve imkanım dahilinde size destek olacağım..
    allah yolumuzu açık etsin..
    sonuna kadar hakkımızı sizin önderliğinizde aramaya ben varım...

6.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    hocam ben kayıt yaptım..
    dava ve şikayet sürecinde olsun,genel kurulda size vekalet vererek şirket yönetimine spk tarafından verilen idari para cezasının onaylanması olsun kendi gücüm ve imkanım dahilinde size destek olacağım..
    allah yolumuzu açık etsin..
    sonuna kadar hakkımızı sizin önderliğinizde aramaya ben varım...
    Tamamdır Muğlalı,amin diyelim öncelikle.

Yahoo üzerinden oluşturulacak grupta bazı sıkıntılar olabilir endişesiyle bu yöntemi uygun gördük.Konuşulacak konular önemli nitelikte olduğundan,ziyaretçilerin görüntüleme yapmasına maalesef sıcak bakmıyoruz.Geniş çaplı-organize şikayet sürecine paralel bir dava süreci öngörüyoruz.Dileyen buyursun gelsin.Biz zaten dava açıyoruz,ayrı dava açmak isteyen olursa da aynı dokümanları veririz kendilerine.
    Nûn

7. Ben de kayıt yaptım...

Bu sayfayı actiginiza göre umudunuzu tamamen yitirdiniz mi hocam???

Genel kurul toplantısı haberi ve alınacak kararlar içinde bir beklenti kalmadı mı acaba???

Nisan ayında verilecek kurumlar vergisi için de bir umut yok o zaman???

Peki davadan beklenti nedir bize yansıması ne olabilir???

Dava sürecinde bunlar icraata başlar fiyata yansıması olursa örneğin 1.50 ye kadar çıkacağını varsayarsak...

Patron hisse alımına başlar ise veya bir üst pazara çıkmak için başvuru haberi gelirse???

Şu anki görüntü negatif akpaz için ama hep beklediğimiz şeyler gerceklesmeye başlar ise???

D grubunda olupta bir haber ile % 100 ile % 1000 arasında değer kazanan şirketler oldu....

Örnek olarak Dardanel, Ansa, Bisas, transTürk gibi... hepsinin hikayesi farklı olsa da bizimde hikayemiz var...

Şirket yetkilileri ile gorusebildiniz mi dava süreci hakkında bilgileri var mı??? Ben yine Mehmet Beyin arayıp söyleyeceğim patronuna iletsin...

Hakkımızda hayırlısı olsun ben hala bir umut bir iki ay içinde haberler gelecek ve 1 lira üstüne çıkacak diye bekliyorum tabii ki bu beklenti tamamen pozitif biri olmamdan kaynaklanıyor...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

8. Kurumlar vergisi beyanı öncesi organize olup, beyan sonrası derhal harekete geçilmeli bencede..ama içimden bir his gerek kalmayacak diyor, ama biz hazırlıklı olalımm..bende geliyorumm

Sayfa 95/639 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •