Sayfa 883/997 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 7,057 - 7,064 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. dün rodeo 14.65 temdit

2. düşük değil mi? tutar ne?

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    dün rodeo 14.65 temdit

3.  Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    düşük değil mi? tutar ne?
    valla koşturma arasında çok araştırma şansım yoktu. ama MT nin dediğine göre M üstüne de bu oranı vermişler dün.

4.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    rodeo kişiye özel oran işine başlamış herhal,uzun süre önce parayı çekmiş mudileri arayıp yüksek oranlar veriyorlar. %4.5 usd çok iyi. mevcut mudi 3,75 oranla enayi yerine koyuyorlar.
    Odea için "uzun süre önce parayı çekmiş mudileri arayıp yüksek oranlar veriyorlar." Sözü çok doğru, yalan/yanlış işlemlerine muhatap olunca 2015 yılında Odea'nın her türlü kapısına kilit vurdum. Geçen hafta beni de yana döne aradılar, yanıt vermemiştim; neden aradıklarınıda öğrenmiş oldum. Teşekkürler...

5.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Odea için "uzun süre önce parayı çekmiş mudileri arayıp yüksek oranlar veriyorlar." Sözü çok doğru, yalan/yanlış işlemlerine muhatap olunca 2015 yılında Odea'nın her türlü kapısına kilit vurdum. Geçen hafta beni de yana döne aradılar, yanıt vermemiştim; neden aradıklarınıda öğrenmiş oldum. Teşekkürler...
    valörsüz para bağlamak için kırk deren su getiren banka odea,burger de asla sorun yok.işlemler anında deftere geçiyor. ha uzun bağlamak için tercih edilebilir gir çık hesabı. 4.5 iyi haaa

O dediğiniz bankaya yıllar önce %10 la anlaştım.parayi eft yaptım.oran 9 oldu dedi MT.ya dedim nasıl olur 10 anlaştık ya.iste öyle

7.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    valörsüz para bağlamak için kırk deren su getiren banka odea,burger de asla sorun yok.işlemler anında deftere geçiyor. ha uzun bağlamak için tercih edilebilir gir çık hesabı. 4.5 iyi haaa
    valörle ilgili hiçbir zaman problem olmadı odea da.

size denk gelmiştir.

8. Odeabank dolara %4,50 ( oksijen ) vermiyor muydu ? ben mi öyle hatırlıyorum. %4 ne zaman yaptılar, bilen var mı ?

Sayfa 883/997 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •