Sayfa 324/652 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

yenilgi yılları, iyi bir okuldur

2. önemli olan burda kötü niyetle yapılan birşey olup olmadığını mı bulmak,
    yoksa kötü niyetli birileri varsa, onların hissesini mi almamak.

eğer kötü niyet varsa niyetleri düzeltemeyiz ki.

ben şahsen uğraşmam, madem böyle istiyor kendi misketlerimi alır giderim. kendi misketleriyle oynasınlar. ailecek...
    nasıl olsa her zaman misketi olan çocuklar gelir. ama hiç bir zaman bir üst lige çıkamazlar hep misket oynarlar...
    şirket sahipleri bunu bir anlasalar...
    bu da kapasite meselesi zaten.

3.  Alıntı Originally Posted by donju Yazıyı Oku
    önemli olan burda kötü niyetle yapılan birşey olup olmadığını mı bulmak,
    yoksa kötü niyetli birileri varsa, onların hissesini mi almamak.

eğer kötü niyet varsa niyetleri düzeltemeyiz ki.

ben şahsen uğraşmam, madem böyle istiyor kendi misketlerimi alır giderim. kendi misketleriyle oynasınlar. ailecek...
    nasıl olsa her zaman misketi olan çocuklar gelir. ama hiç bir zaman bir üst lige çıkamazlar hep misket oynarlar...
    şirket sahipleri bunu bir anlasalar...
    bu da kapasite meselesi zaten.

satılan arsanın defter değeri 2.200

satış fiyatı 6.600

4.400.000 TL ilk çeyrek karına eklenir sanırım

ancak satış değeri çevredeki arsa fiyatları incelendiğinde düşük kalıyor

bir zamanlar Tuborg İzmir spor tesislerini yaşar eğitim vakfına bağışlamıştı

ancak Soroz (elinde yüklü hisse vardı) dava açtı kimin tesisini kime bağışlıyorsun diye

ve davayı kazanmıştı (soroz da sağlam ayakkabı değil ama)

kumpanyacılar sahtekarlar hırsızlara meydanlar bırakıldı sessiz kalarak

alır başımı giderim çözüm olmasa gerek

arsa değeri için analiz yapacak bilgiye sahip değilim

umarım yanılmışımdır...

5. Şirketin yaptığı işlem pis kokular içermekte bu kaçıncı ky mal kaçırma ayıptır...
    işlem resimdeki gibi...

spk ve cimer ve bimere yazıyorum kayıt olsun devran döner hesap sorulur elbet...
    GenelKurulda görüşürüz biraz ahlak...

Malesef birileri şirketin dolaylı avukatı olmuş... Hayırlı işler size...
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

6. https://www.sahibinden.com/ilan/emla...06777864/detay

Bu linkte sahibinden.com.da Kocaeli Dilovası Köseler köyünde satılan 23,141 metrekare bir arsanın 8.5 milyon dolar olan fiyatı görülmektedir.Yani 32,470milyon TL .
    Amaaaaaa ! Bu arsanın yeri bizimki ile mukayese edilmeyecek kötü bir yerde.Bizimki Köseler sanayi bölgesinin can damarında.Biçim olarak da harika.Satış fiyatı tam bir komedi.
    Parsel sorgulama deyip Kocaeli,Dilovası,Köseler Köyü,144 parsel, 1 ada yazın bizim yeri göreceksiniz.
    Değerli arkadaşlar.Gentaş forumunda birçok arkadaş yeni olduğu için yıllardır burada yaptığım yorumları bilemeyebilirsiniz.
    2016 yılında bunlar yine Ankara Akyurt'ta ve yine kendilerine ait olan 5K yapının 15.000 metrekare arsa ve binasını 12 milyon peşin vererek aldıktan sonra ki özsermayesi eksiye geçmiş 5K yapının hissesinden de aldılar.Bugün Gentaş'ın banka borcu büyük ölçüde bu sebepledir.İşte bunu yaptıktan sonra 2011 den beri elimde tuttuğum senetleri büyük zararla sattım.Ne var ki; daha sonra üçkağıt yapacakları başka bir şey kalmadığını düşünerek az bir miktar tekrar aldım.Hala da tutuyorum.
    Uvucumun içi gibi bildiğim bu insanlardan gerçek anlamda gına geldi.Bu ülkede halka açık bir şirkette böylesi haraketler ne yazık ki inclenmiyor.Şikayet asla değerlendirilmiyor.
    Bu son haberden sonra pes diyorum.Havluyu atıyorum.Az miktar lotumu en kısa sürede satarak bir daha bu senede yanaşmayacağıma yemin ediyorum.

Bu sadece kendi fikrimdir.Kimseye al,sat gibi öneride asla bulunma amacım yoktur.

defter değerinin altında (arsanın 2.200 Milyon gösterildiği)

karlılığı yüksek

6.XX F/K lar şirketi cazip hale getiriyor

arsa değerinin araştırılması gerekir

ilanlarda çok farklı fiyatlar var

temel veriler

patron imajının tersinde

8.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Şirketin yaptığı işlem pis kokular içermekte bu kaçıncı ky mal kaçırma ayıptır...
    işlem resimdeki gibi...

spk ve cimer ve bimere yazıyorum kayıt olsun devran döner hesap sorulur elbet...
    GenelKurulda görüşürüz biraz ahlak...

Malesef birileri şirketin dolaylı avukatı olmuş... Hayırlı işler size...
    eger bir haksizlik adaletsizlik ile karşılaşırsaniz kesinlikle hukuki yollar dahil her yol.denenmelidir. aksi haldebu durum böyle gider. hak yiyenler de yemeye devam eder. burada haklısınız hatta goruldugu halde bu yapilmazsa bu da kendinize yapilmis bir haksizliktir. bu forumda baska yerlerde hisselerde ben de bu yola gitmistim.

yalniz bu artik hisse senedi yatirimciligi disina çıkmak olur ve hic bir yatirimciyi bunu yapmamakla, hisseyi tasimamakla suçlayamayız. bu kisinin kendi verecegi bir karardir. burada soylenmis olmasini da öğretici bir tarafi olmasi disinda baska bir seye ben olsam yormam.

Sayfa 324/652 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •