Sayfa 489/852 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Acem dururmu ...kazancı gördunmu basar... kaybolur gıder ...
    😁😁😁 yatırım piyasalarinda
    babanın oğlunun bile tavsiysne bakma
    Hep bir gözün açık uyu😁YTD

2. Valla 4.70 dün tüm kipaları satmıştım. Bugün dayanamadım kapanışa 2 dakika kala 4.19 aldım , karanlık odayı beklemeyerek hata yaptık sanırım.

3.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku

takasta yüzde 96,85 i elinde tutan iş bu kadar yükselmiş hisseyi bu fiyatlardan neden basmıyor a kurumundan satıp b kurumundan düşürüp daha düşükten almıyor iş takaslarında oynama yok arkadaşlar.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR.........

4. Ek 14891.......

Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Benim takip edebildiğim kadarıyla Acemşah üstad, sinyal verirdi gidecek olsaydı....Zaten ana hissesinin Kipa olmadığını ve bununla beraber Kipa'da oluşabilecek beklentinin yüksekliğinden bahsetmişti...
    Oldu mu, oldu ..Ben ona bakar ve saygı duyarım...Umarım gitmeden önce bi fikir söyler...En son Migros birleşmesini bekleyin demişti...

6. american borsaları su koymaya devam ediyor 3 Amerikan endekside %2 nin üzerinde ekside biraz kıyaslanacağımız borsa bovespada yüzde 1.5 ekside ama bunda birazda petrolün düşmesinin payıda var bakalım bist ne yapacak
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR.........

7.  Alıntı Originally Posted by SerdarT Yazıyı Oku
    Benim takip edebildiğim kadarıyla Acemşah üstad, sinyal verirdi gidecek olsaydı....Zaten ana hissesinin Kipa olmadığını ve bununla beraber Kipa'da oluşabilecek beklentinin yüksekliğinden bahsetmişti...
    Oldu mu, oldu ..Ben ona bakar ve saygı duyarım...Umarım gitmeden önce bi fikir söyler...En son Migros birleşmesini bekleyin demişti...
    En son carrefourda elınde paketlerle görülmüş...kipa magazasından...))

8. gencler haydi yatin yarın daha 4 ün altinı gösterecekler sinirler gerilecek.iyi uyuyun

Sayfa 489/852 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •