Sayfa 296/917 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Valla kardeşim inşallah iyi olur ama ne bileyim. Burda öylesine atıp tuttular ki sadece burası olsa yine iyi. Farklı platformlarda hep aynı kişiler önce sermaye artırımı deyip sonra bazı fake günlükcü hareketlerini mal devri olarak millete yutturmaya kalktılar. Haa çoğu bunu yemedi ama yiyende yedi kucağına aldı hisseyi. Bilanço falan boş. Her sene yaptıklarında farklı bir şey beklemek sürpriz olur yani bir nevi kumar. Kısa vadede bir şey beklemeyin. Artık herkes uzuncu oldu burada hemde herkes. Ne zamanki o kademeler adam akıllı dolar start verilir o zaman. Trade den başka şansı yok buradakilerin ki oda aman aman bişey değil zaten. 300 500 adet ne ala....

2. bu hisseninde işi buraya kadar cılkını çıkardılar hissenin.ne bir ciddiyet var ne de bir gerçekcilik bizim millet efendiligi insalıgı güveni unutmus unutturulmuş . bir şirket bukadar ayaklar altına alınırmı yada sahibi tarafından bukadar ayaklar altına alınmasına izin verilir mi.
    hissenin böyle rezil olması tamamen şirket sahibinin küstah bir üçkagıtçı olmasından. 2 sene önce 9,40 gör bugün endeks 113 bin kagıt 6,40 bu adama bundan sonra nasıl güvenelim. yarın çıkıp deseki biz şöyle firmayız böyle firmayız yalan söyler benim gözümde .şirkete güvenen insanlar aldatılmamalı güven ruh gibidir gittimi geri gelmez . ben her kütpo dan bahsedene bırak şu .......... diye bitiriyorum artık laflarımı.yazık elin gavurları kadar olamıyorlar. adamlar 1 lira kazansa paylasıyor bunlarda kefende cep var herhalde neyse mübarek cuma bugün

3. 1 - 31 OCAK
    2017 2018 DEĞ.
    10.043,17 13.135,07 30,79%

Ocak ayı Kütahya ili ihracat rakamları geçen yılın aynı dönemine göre %30 artmış

4. Her zaman diyoruz,isterse ihracat%109 artsın patronun stratejisi gereği belirli zaman aralıklarında bu hisse artar, diğer zamanlar boş beklentiyle kimse ümitlenmesin...ytd...!!!

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. ekim kasım aralık son bilançoya dahil olacak KÜTAHYA İLİ CAM VE SERAMİK İŞLERİ ihracat rakamlarını aşağıda paylaşıyorum

2016 üç aylık ihracat toplamı 32.316.000 USD
    2017 Üç aylık ihracat toplamı 39.948.000 USD ARTIŞ %23,6 fark 7.632.000 USD

Bunun yaklaşık yarısı porselen ihracatıdır ve yaklaşık ihracattan kar oranı %18 dir. Buna göre geçen yılın aynı dönemine göre fazladan tahmini 686.000 USD kar yazacaktır.

Geçen yıl yazmış olduğu saçma sapan reklam giderlerini bu yıl patronun yazacağını düşünmüyorum. Bu dönem ki karın yaklaşık 11-12 milyon TL olacağını düşünüyorum.

Bu değerlerde defter değerini 8,50 seviyelerine çekecektir.

çift hanelere ulaşması için tek bakacağım bilançoda stok miktarının azalması, stoklardaki ürün miktar ve değerini azaltabilirse Ağustos 2016 daki gibi hissenin 12,40 TL civarına çıkacağını düşünüyorum

MIZRAK ÇUVALA SIĞMIYOR

6.  Alıntı Originally Posted by 059 Yazıyı Oku
    Her zaman diyoruz,isterse ihracat%109 artsın patronun stratejisi gereği belirli zaman aralıklarında bu hisse artar, diğer zamanlar boş beklentiyle kimse ümitlenmesin...ytd...!!!

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Belki haklısınız ancak patronda bir yere kadar baskılayabilir bir şirketin ne olacağına ne yapacağına patron karar verir belki ama Matematik diye de bir bilim var. Sayılar yalan söyleyemez.

7.  Alıntı Originally Posted by batırımcı Yazıyı Oku
    Belki haklısınız ancak patronda bir yere kadar baskılayabilir bir şirketin ne olacağına ne yapacağına patron karar verir belki ama Matematik diye de bir bilim var. Sayılar yalan söyleyemez.
    Hocam çıkan rakamlarla oynamasalar zaten hisse şu an çok rahat 10 TL nin üzerinde olmalıydı. Endeksin durumunu hesaba bile katmiyorum. Ama bir gün gidecek . O aşşağı çektikçe mallanmaya devam.

8.  Alıntı Originally Posted by batırımcı Yazıyı Oku
    ekim kasım aralık son bilançoya dahil olacak KÜTAHYA İLİ CAM VE SERAMİK İŞLERİ ihracat rakamlarını aşağıda paylaşıyorum

2016 üç aylık ihracat toplamı 32.316.000 USD
    2017 Üç aylık ihracat toplamı 39.948.000 USD ARTIŞ %23,6 fark 7.632.000 USD

Bunun yaklaşık yarısı porselen ihracatıdır ve yaklaşık ihracattan kar oranı %18 dir. Buna göre geçen yılın aynı dönemine göre fazladan tahmini 686.000 USD kar yazacaktır.

Geçen yıl yazmış olduğu saçma sapan reklam giderlerini bu yıl patronun yazacağını düşünmüyorum. Bu dönem ki karın yaklaşık 11-12 milyon TL olacağını düşünüyorum.

Bu değerlerde defter değerini 8,50 seviyelerine çekecektir.

çift hanelere ulaşması için tek bakacağım bilançoda stok miktarının azalması, stoklardaki ürün miktar ve değerini azaltabilirse Ağustos 2016 daki gibi hissenin 12,40 TL civarına çıkacağını düşünüyorum

MIZRAK ÇUVALA SIĞMIYOR
    geçen sene son çeyrek bilanço kötü gelmişti bu sene nasıl gelir sizce ayrıca geçen sene kötü gelmesinni sebebi neydi?

Sayfa 296/917 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •