Sayfa 326/652 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon
Arama sonucu : 5209 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. an itibariyle tahtanın görünümü

Ekran Alıntısı.JPG

2. yeni alıcı gelmediği için yukarı gidecek süsü veriyor bence , 1.7 destek olmuşmuş aşağıya koymuş 150bin lotu , siliverdi hoooop aşağı bunlar tam çakal

3. Sanki bugün de "Çelik" in alışları var gibi duruyor, akşama alım veya satım bülteni gelir.
    Şayet alım yönünde tekrar kap bildirimi gelirse, umutlanmak için güzel gelişmeler var anlamı çıkarabiliriz.
    Bugün itibariyle sıkı duruyor, kapanışa doğru bozmaz ise elbette...

4. Sn Antiseptik şimdiden teşekkürler.

bu kezde benden olsun
    yenilgi yılları, iyi bir okuldur

6.  Alıntı Originally Posted by brbrs123 Yazıyı Oku
    Sn Saha Fazla Olmaz bu konuda siz öncülük etmelisiniz. Farklı bir hisse de bu konularda tecrübeli olduğunuzu biliyorum.Yanlış hatırlamıyorum sanırım. Hisse de Uzun vadeli yatırımcı sayısının oldukça fazla olduğunu düşünüyorum. Belki herkes burda yazmıyor ama böyle bir çalışmaya sıcak bakılır diye düşünüyorum. Saygılar.
    Bu iş ciddi bir iş bunun için toplanmak yüzyüze konuşmak gerekir Ankarada olan arkadaşlar ile buluşup strateji belirleyebiliriz...

İstanbul içinde bir gurup toplanır konuşulur....

herkez hissesi oranında elini cebine atar ve yola konulur...

GK tarihi ne zaman acaba kesinlikle katılmalıyız ve tutanaklara geçirmeliyiz hile ve hurdaları...

Açıkcası benden deneyimli kişiler varken söz bana düşmeyebilir lakin bu KAHRAMAN zihniyet varken kar yapmanın bir anlamı yok karı dişarı aktarıp az bir temettü ile zaman geçiriyor ve ky nın ırzına geçiyor...

olay bu ve bunu yaparken de ustaca fazla acıtmadan yapıyorlar...

tırnak içindd kahramanlar

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

bilanço açıklama zamanı yaklaştı ortaklar ilk defa alışa geçti iyi karın kokusunu almışlardır yukarı trend başlar artık

Sayfa 326/652 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •