Sayfa 560/900 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 4,473 - 4,480 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Duhul
    Sep 2017
    İkamet
    Somewhere in time...
    Gönderi
    2,437
    Blog Entries
    1
    Gün sonu...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

2. Duramadım 0,63 ten daldım.
    Hayırlısı.
    Pst bilanco gelirmi acep.
    İşimiz bilancoya kaldı...

3. Yeşil yatırım holding bununla bağlantısı nedir bilen varmı

4.  Alıntı Originally Posted by 1975timsah Yazıyı Oku
    Yeşil yatırım holding bununla bağlantısı nedir bilen varmı
    Bunun sahibi o yakın izlemede yarın Birgün sürekli işlem görmeye başlarsa alanlara acirim 0.76 nere 30.000 nere

G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bu haberler ygyo sitesinde yok...

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/647954

29.12.2017 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısı neticesinde

1. İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, 2949 Ada, 7 Parselde kayıtlı Innovia 1 adıyla maruf Proje'de Dega Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından KDV hariç 4.825.000TL olarak değerlemesi yapılan tahsisli alanlar dahil brüt 1.663 m2lik 10 adet konut niteliğinde bağımsız bölümün, Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş.'ye KDV hariç toplam 4.825.000TL bedelle

satımına,

2. Söz konusu satış işlemlerinin, Sermaye Piyasası Kurulunun Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği II-23.1 uyarınca yapılan değerlendirmelere göre,

a. Tebliğin 6.maddesinde yer alan önemlilik kriteri çerçevesinde, İşlem tutarının kamuya açıklanan son finansal tablolara göre varlık (aktif) toplamına oranı %0,24

b. Tebliğin 6-2-fıkrasında yer alan önemlilik kriteri çerçrevesinde, İşlem tutarının yönetim kurulu karar tarihinden önceki altı aylık günlük ağırlıklı düzeltilmiş ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalaması baz alınarak hepsalanan ortaklık değerine oranı %2,66

c. Devredilecek mal varlığı unsurunun son yıllık finansal tablolara göre elde edilen gelire katkısının, son yıllık finansal tablolardaki gelirlere oranı %14,79

olup,

Yapılacak işlemin Tebliğin 6-2 maddesinde yer alan Önemlilik Kriteri çerçevesinde %50 sınırını aşmaması ve malvarlığının şirket faaliyetleri açısından yapılan değerlendirme neticesinde önemlilik kriteri taşımadığına,

oy birliği ile karar verildiğini saygıyla kamuyoyunun ve pay sahiplerimizin bilgisine sunarız.

6.  Alıntı Originally Posted by trakyalı Yazıyı Oku
    Bu haberler ygyo sitesinde yok...

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/647954

29.12.2017 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısı neticesinde

1. İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, 2949 Ada, 7 Parselde kayıtlı Innovia 1 adıyla maruf Proje'de Dega Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından KDV hariç 4.825.000TL olarak değerlemesi yapılan tahsisli alanlar dahil brüt 1.663 m2lik 10 adet konut niteliğinde bağımsız bölümün, Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş.'ye KDV hariç toplam 4.825.000TL bedelle

satımına,

2. Söz konusu satış işlemlerinin, Sermaye Piyasası Kurulunun Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği II-23.1 uyarınca yapılan değerlendirmelere göre,

a. Tebliğin 6.maddesinde yer alan önemlilik kriteri çerçevesinde, İşlem tutarının kamuya açıklanan son finansal tablolara göre varlık (aktif) toplamına oranı %0,24

b. Tebliğin 6-2-fıkrasında yer alan önemlilik kriteri çerçrevesinde, İşlem tutarının yönetim kurulu karar tarihinden önceki altı aylık günlük ağırlıklı düzeltilmiş ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalaması baz alınarak hepsalanan ortaklık değerine oranı %2,66

c. Devredilecek mal varlığı unsurunun son yıllık finansal tablolara göre elde edilen gelire katkısının, son yıllık finansal tablolardaki gelirlere oranı %14,79

olup,

Yapılacak işlemin Tebliğin 6-2 maddesinde yer alan Önemlilik Kriteri çerçevesinde %50 sınırını aşmaması ve malvarlığının şirket faaliyetleri açısından yapılan değerlendirme neticesinde önemlilik kriteri taşımadığına,

oy birliği ile karar verildiğini saygıyla kamuyoyunun ve pay sahiplerimizin bilgisine sunarız.
    Ygyo yeşil yapiya 4 milyonluk satış mi yapacakmış? Öyleyse para girişi olumlu değil midir?

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by trend-up Yazıyı Oku
    Bunun sahibi o yakın izlemede yarın Birgün sürekli işlem görmeye başlarsa alanlara acirim 0.76 nere 30.000 nere

G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bende gözaltı pazarında gördüğümden sormuştum

8.  Alıntı Originally Posted by kburakk Yazıyı Oku
    Ygyo yeşil yapiya 4 milyonluk satış mi yapacakmış? Öyleyse para girişi olumlu değil midir?

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ygyo 10 tane daireyi yeşil yapıya satmakla ihya olmaz.
    Nelerden medet umuyoruz hale bak...
    Komik şirket.

Sayfa 560/900 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •