Sayfa 393/690 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Şu anda elinde hisse olup da karda olan olduğunu zannetmiyorum..Mahsum Özel bile zararda şu an, o da buranın gediklilerinden...şu saatten sonra bizi kurtaracak ya sağlam bir ortaklık ya da şirketin bu şahsiyetsizlerden başka birine devri.. mesela Mine Tozlu gibi..
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

2. Zaten kaçan kaçmış hisseden yatırım şirketleri hariç dısarıdaki hisse sayısı 2.000.000 gecicegini düşünmüyorum. Buyük korkuyu 0.25 ve 0.37 de yapti suanki durumda yatırımcilar .0.25 yada 0.37 düşer diye korkudan giremiyo haklilarda. Adamlarin ellerindeki hisse sayısı zaten yeterli 3.000.000 tl ile kimsede hisse birakmaz ve hisseyi oyle bi moda getirirki bi gunde bu topladiklarını satabilir iki habere bakar ortak ve gözaltından çıkartır.

3. Borsa da hisselerin hikayesi olmalı. Şayet ESEM için hikaye, şirketi dolandırılanların uzaklaştırılması, MAHSUM ÖZEL'in genel kurul da süpriz yapması, ortak alınması, başka birine devri bunların hepsi birer hikaye konusu. Bu haberler ortada döndükçe ve olabilme ihtimalleri görüldükçe ivme hep yukarı olacaktır..

4. Kesin vardır.0.25 ten alip bekleyen 0.37 den alip bekleyen yada benim gibi al sat yapip kar eden

5. ESEM de alım satım yapacak olan ky nın elindeki lot sayısı 5-10 bin lotu geçmez. Ondan fazlasını riske edemez bu tahtada..Yukarı doğru giderken lotunu arttıramaz genel de aşağıya giderken lotunu arttırır. Burada eski olan 3-5 arkadaşın elinde hatırı sayılır lot var. Nedeni ise tamamen ortalamayı düşürmek için alınan lotlar..

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    ESEM de alım satım yapacak olan ky nın elindeki lot sayısı 5-10 bin lotu geçmez. Ondan fazlasını riske edemez bu tahtada..Yukarı doğru giderken lotunu arttıramaz genel de aşağıya giderken lotunu arttırır. Burada eski olan 3-5 arkadaşın elinde hatırı sayılır lot var. Nedeni ise tamamen ortalamayı düşürmek için alınan lotlar..
    Üstad şaka maka mahkeme dese ki şu 45 milyonu en son durumdaki hisse paylarına göre kar payı olarak dağıtacaksın...belki de böyle bişeyin olması imkansız ama hisselerimi aynı gün Cengoya bedelsiz olarak virmanlarım
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

7. Ben genel kurul öncesi bir takım haberler ve gelişmelerin olacağını bekliyorum. Gelecek olan haberlere göre fiyatlamalar olacağa benziyor..

8. Valla şu anki duruma göre ......... tutan düşünsün. Mahkemelerde sürünecek, içeri girme tehlikesi var. İtibar yerlerde. Hırsız diyecekler. Bütün bunlara muhatap olmak da kendi elinde, işleri yoluna sokup durumu kurtarmak da kendi elinde. Gerisi ona kalmış. Hangi yolu seçeceğini göreceğiz.

Sayfa 393/690 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •