1350000 bin lot alýrsa tahtanýn sahibi olur...esem ve cankurtaran %23,6
1350000 bin lot alýrsa tahtanýn sahibi olur...esem ve cankurtaran %23,6
MAHSUM ÖZEL oyunu deðiþtirecek olan kiþi. Genel kurul öncesi bir takým hazýrlýklar yaptýðý kesin..ESEM saatli bomba kimin elinde patlayacaðý belli deðil. ESEM'in kurtulmasý için herkesin taþýn altýna elini koymasý ile olabilir. Yeni gelecek icra iflas kanunundaki deðiþiklikler kullanýlarak bazý olaylar geliþebilir. Uzun ince bir yol olacaðý kesin. Uzakta bir ýþýk olur ise buralarý bize dar gelir...
Esem sporun batýk bir sirket deðil varlýklarý bile su an hissenin 1.5 tl civari olmasini saglar hiç edilen 45 milyon tl hariç suan fiyatlar çok ucuz buralarda durmuyacagýný hepimiz biliyoruz keþke 0.25 den 0.37 den alabilseydik ama alamadik þuan ki fiyatlar gayet makul burdan düþücegini düþünmüyorum.bu fiyatlardan karlý olanlar hariç satmaz tahta yapýcý bunu biliyo zamana oynuyo bezdirme politikasi yada birisi paraya ihtiyaci olucakki satýcak sabreden kazanýr kötü düþünceleri aklýnýzdan çýkarýn borsa risktir ama suan hissemizde riskten uzagýz
Hocam siz yenisinizve heycanýnýz normal. Birde hisseyi bu fiyatlardan almanýz size umut veriyor normal. Dedikleriniz doðru ise bu hisse yýllarca 0,25 TL idi. Þimdi ne oldu da uçuyor kaçýyor. Kasadan çuvalla altýn mý çýktý, hazine mi buldu. ESEM için olabilecek tek kurtuluþ alacaklarýný tahsil etmek ( çok zor ), karlýlýðýný arttýrarak kara geçmek. Baþka hiç bir þey kurtaramaz. Mine Tozlu Yeþil'i almýþ bilnçolarýný düzeltmiþ kara geçirmiþ 0,25 TL den þimdi olmuþ 30 TL. Hayaller deðil gerçekler her zaman deðer yaratýr..
Bundan sonra 0.74 ve altýnda satýþýn hisse sayýmýzý çogaltmýyacagý düþüncesindeyim bu hisseyi 0.44 ten alýp 0.64 ten sattým ve 0.53 ten tekrar alýp 0.63 tekrar sattým simdiki pozisyonumuzunda düþüse uygun bir durumda olmadýðý hareketlerden belli 0.74 altinda alabildigini alicak buna firsat vermeyin
Bu 30 tl tabiki olmaz ama 1.5 tl lik fiyatlarda uzak degil bence
Tahtacý bu ortam da hisseye bu kadar talep oluyorken, yeni heyecanlý yatýrýmcýlar geliyorken normal de satýþý yapmayýp tavan tavan yapar yukarýdan meraklýsýnýn kucaðýna verir. Bu þekil de herkesin bu tahtada mal alýp satmasýna fýrsat veriyorsa bana göre iþ sakat..Ufaktan ufaða tüyüyor derim ben...
Yer Ýmleri