Halen müthiş bir basınç sıkışması ve tilki bayıltması yapıyor.
Halen müthiş bir basınç sıkışması ve tilki bayıltması yapıyor.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ
SORU:
-Abi, sözünüzde bahsi geçen tilkiler tanıdık mı, hani bayılıyorlar ya?
CEVAP:
-Biziz, bizi bayıltıyorlar. Amaçları bayıltıp, tilki dolması yapmak.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Kar tahmini olan varmı
SORU:
-Tilki dolmasının daha çok nesi güzel olur abi?
CEVAP:
-Hafif ateşte, Zeytin yağlısı.
SORU:
-Servis yaparken dolmaların yanında ne ikram edilir abi, özel bir gelenek var mı?
CEVAP:
-Var tabii, Elma tatlısı. Yalnız taze elmalardan ve ince doğranmış olmalı, ve mümkünse Amasya elması tercih edilmeli.
Tilki dolması ne iş ? yemesi caiz değil , onu kaftancıoğlunun kocası yer ancak .....
ah kitapçı kardeş seni gördüğümüze sevindik...şahsen ben teknoloji özürlüsüyüm bu site geçen yıl taşındığında eski nicimi almaya çalışırken moderatörden bile yardım almama rağmen alamamıştım...sanırım deveye bile hendek atlatılabilirdi ama o uğraş ile başka bir kaç arkadaşın yardımları olmasına rağmen ben eski nicimi alamamıştım...(keko283)
sonunda ancak keko nicini alabildim...eski nicimden onu kurtarabildim...![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri