Bir haftaya 4 üzerine atar malum sampiyonlar ligi beklentisi ama maçı kaybederse geri dönüş 3 lü fiyatlar bizi bekler ( Yatırım tavsiyesi degildir )
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir haftaya 4 üzerine atar malum sampiyonlar ligi beklentisi ama maçı kaybederse geri dönüş 3 lü fiyatlar bizi bekler ( Yatırım tavsiyesi degildir )
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BJK şaşırdı ne yapacağını borsa artıra ama GS eksi hangisine ayak uydurayım diyordur
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 ere de alıştık. 4 ler bile 2 haftada hayal oldu. 4.40 dan nasıl vermedim hayret ediyorum kendime
bu gayet normal değil mi elinde milyon lotluk olanlar işte bunlara küçük yatırımcı eğer elindeki lotlar on milyon ve ve katları ise bunlara da spek denmiyor mu
vur malın gözüne satılacak mal cok diyor spek savarlar
sende bende 3-5-10 bin lot var anca!! ama bazı açgözlü tipler milyon tl ile tahtalara giriyorlar; spekte aptal değil haliyle!! bu açgözlüler grafiğe bakıp, ortama bakıp, yorumlara bakıp..vs kendisinin olan ya da kendisinin olmayan parayla-açıkçı mı ne diyorlar onlara-hisse alıyor yüklü!! e bunu gören spekte basıyor aşağı!! arada bizde kaynıyoruz!! ben borsaya hisse alım satım değil hayal alım satım yeri diyorum artık!! bu kağıdı aldığımdan beri-4,84-hiçbir satma fırsatı vermedi spek pezevengi!! şimdi ya bu elinde yüklü olan tipler yüzünden düşüyor ya da spek hepimize sağlam iteledi, parayı cebe indirdi, ne hali varsa görsün ky nonoşları diye eli zükünde keyif yapıyor!!
Borçlu şirketlerin bedelli sermaye artırımı düzenlemesinde 2013'e geri dönen SPK, Galatasaray'ın bedelli sermaye artırımına giderek 270 milyon TL borcunu ödeyebilmesi için kapı açmış oldu.
(SPK) dün aldığı 3 kararla sermaye piyasalarına giden yolu biraz daha genişletti. Önceki gün futbol liginde tekrar liderliğe yükselen Galatasaray'ı da yakından ilgilendiren borçlu şirketlerin bedelli sermaye artırımı düzenlemesinde 2013 yılına geri dönüldü. Böylece, yüksek borcu olan şirketlerin sermaye piyasalarından bedelli sermaye artımı yoluyla borçlanmasının önü 5 yıl aradan sonra tekrar açıldı.
KÜÇÜK YATIRIMCI DİKKAT ETMELİ!
Ortak satışına yönelik getirilen düzenleme ile patronların Borsa'da rahatlıkla hisse satışına gidebileceği ve sıkıntıya düşen şirketlerin kaynak ihtiyacını artık borsadan sağlayabileceği belirtiliyor. Fakat borçlu şirketlerin bedelli sermaye artırımına gitmesine yönelik 12. maddenin 7. fıkrasına getirilen düzenleme piyasada bir miktar tedirginlik yarattı. Küçük yatırımcıların hakkının korunması adına bir miktar tedirginlik yaratan bu kararın suistimal edilmemesi gerektiğine değinildi. Bu anlamda analistler, özellikle küçük yatırımcıları yatırım kararı alırken dikkatli olmaları konusunda uyardılar. (kaynak:https://www.sondakika.com/haber/haber-spk-dan-galatasaray-a-mujde-sermaye-artirimi-10562475/)[/COLOR]
Yer İmleri