Sayfa 8/673 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 57 - 64 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

1. arkadaşım sinpaş holding/sinpaş .saf.akiş gayri vs vs hisseler sabıkalı yatırımcısına zarar yazdı borsada ikinci ışıklar holding vakkası. bu servet gayrinin tek iyi yanı takas saklama oranı az. bu yüzden temettüde verse bedelsiz de verse patrona yazar.
    bir diğer konu bu servet gayri menkulu sinpaş yapı ile birleştireceklerdi. sinpaş yapı 80 tane ofisini ayni sermaye koyacaktı. rezillik diz boyu ofisler için biçilen değer tam bir komedi. patronlar bir kate külle düşünüyorlardı. yoksa neden böyle saçma bir birleşme yapsınlar. fakat sonradan vazgeçildi. sinpaş ne düşünürse kendi için düşünür. şimdi bu servet gayri ne olur. bilemiyorum . zararda bekliyoruz seçimden sonra sonuç ne olursa olsun yeni süreçler olacaktır. riskler her daim hayatta var. söyleyeceğim. hisse uzun bir süre beklete bilir. yedek sermayesi olanlarbekleyecek olmayanlar için ola bilecek eniyi haber almanyadaki satış fakat o da hisseyi iyi yerlere taşımaz. ben satılmasından yana değilim. satılmaz ise hisse gider diye düşünüyorum. satılırsa beklentiye gebe kalır. birleşme haberi yada yeni bir yatırım işi vs vs. diyeceksiniz kaç lotun var. sadece 2 bin
    2 bin lot için bu kadar yazılır mı evet . herkesin parası değerlidir. servet gayri olan hissedar arkadaşlarıma sabırlar dilerim.

2. Sn serdar68 Bilgilendirfiginiz icin Sağol.
    Benimde maliyet yukardan. Eğer 3.60 dan aşağı sslmazsa iyi olur.

Bugün alan satan takas paylaşma imkanınız varmı.

3. Millet kaçmış ya

Alıntı Originally Posted by Elmalı34 Yazıyı Oku
    Millet kaçmış ya
    Var mıydı?

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

5. Olmazmi kardeşim var tabi

Çoğu zaman 1 ,2 kişiydik...Son 1-2 gün 4 ,5 olduk...Hayırlar olsun....

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

7. 4500 adet ama şana nasıl belgeldyecegimi bilmiyorum

8. Nice elbiseler gördüm sözü Necip Fazıl in mı

Sayfa 8/673 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •