NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
ALmanyadaki satýþtan kasaya para gelmeyecek zira Deks Lojistik ve Yatýrým Anonim Þirketi satýþ ile ancak borcunu öder öz sermaye 0 gibi.
arkadaþým iyi niyetli olduðunu varsayarak yazýyorum...
o binanýn borcu yaklaþýk 40 milyon eur.... yýllýk geliri 10 milyon eur. ( 40 milyon TL) (kaynak konsolide faaliyet raporu)
internette frankfurt þehrinin arsa fiyatlarýný araþtýrabilirsin.. faaliyet raporunda ki o binanýn deðerlemesi 70 milyon eur dan fazla diyor..
þimdi sana soruyorum. patronlar yüzde 30 u boþ olmasýna raðmen yýlda 40 milyon tl para basan yeri borcuna karþýlýk satarlar mý. ? kesinlikle o binayý 100 milyon eur dan aþaðý vermezler. benim tahminim 100. 200 milyon eur arasý.
bizim den malý kim satýyor derseniz.. patronlar deðil.. belki eski hissedarlar...
Arkadaþým cevabýn için teþekkürler.Allah razý olsun.
Ama yazýnda sanýrým bir çeliþki var gibi...Yani sonuçta 100 milton Tl yede satýlsa.100 milyon eur satýlsa ,kasaya para girecek deðil mi....Kasaya para girecek diyen arkadaþta eski forumda kalmýþ,bulursam kopyalarým...selametle....
kasaya çok para girmeyecek. hade 100 milyon girsin hisseyi nereye taþýyacak. kaldý ki almanyadaki bina giderse kar yazan hiç birþey kalmayacak Türkiyedeki yapýlarý ne kadar kar yazacak .. siz hisseyi kaç tl ye gelecek sanýyorsunuz. ben anlamýþ deðilim benim maliyet 4.20 ve ben bu hiseyi 3 ila 5 tl arasý hareket edr görüyorum. þimdi 3.60 lerde bakalým ne kadarbekleyeceðic
Arkadaþlar bu kaðýt temettü verirmi
Yer Ýmleri