arkadaþým sinpaþ holding/sinpaþ .saf.akiþ gayri vs vs hisseler sabýkalý yatýrýmcýsýna zarar yazdý borsada ikinci ýþýklar holding vakkasý. bu servet gayrinin tek iyi yaný takas saklama oraný az. bu yüzden temettüde verse bedelsiz de verse patrona yazar.
bir diðer konu bu servet gayri menkulu sinpaþ yapý ile birleþtireceklerdi. sinpaþ yapý 80 tane ofisini ayni sermaye koyacaktý. rezillik diz boyu ofisler için biçilen deðer tam bir komedi. patronlar bir kate külle düþünüyorlardý. yoksa neden böyle saçma bir birleþme yapsýnlar. fakat sonradan vazgeçildi. sinpaþ ne düþünürse kendi için düþünür. þimdi bu servet gayri ne olur. bilemiyorum . zararda bekliyoruz seçimden sonra sonuç ne olursa olsun yeni süreçler olacaktýr. riskler her daim hayatta var. söyleyeceðim. hisse uzun bir süre beklete bilir. yedek sermayesi olanlarbekleyecek olmayanlar için ola bilecek eniyi haber almanyadaki satýþ fakat o da hisseyi iyi yerlere taþýmaz. ben satýlmasýndan yana deðilim. satýlmaz ise hisse gider diye düþünüyorum. satýlýrsa beklentiye gebe kalýr. birleþme haberi yada yeni bir yatýrým iþi vs vs. diyeceksiniz kaç lotun var. sadece 2 bin
2 bin lot için bu kadar yazýlýr mý evet . herkesin parasý deðerlidir. servet gayri olan hissedar arkadaþlarýma sabýrlar dilerim.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri