Aynı tas aynı hamam devam edecekse bunların hiç kimseden korkuları yok demekki. Ne Mahsun'u sallıyorlar ne de bizleri. Ama ortada bir dolandırıcılık var. Suç var. İtiraz etmeleri sadece zaman kazanmak için yapılıyor. Sonuçta yine de kodes var bence.
Aynı tas aynı hamam devam edecekse bunların hiç kimseden korkuları yok demekki. Ne Mahsun'u sallıyorlar ne de bizleri. Ama ortada bir dolandırıcılık var. Suç var. İtiraz etmeleri sadece zaman kazanmak için yapılıyor. Sonuçta yine de kodes var bence.
"O zamanki degerlendirmeye gore uygundu.ama spk bizden bu tarihli degerlendirme istiyor" dedi.ancak bence yaniliyor.daha iyi yorumlayacak varsa yorumlasin.
Spk elektropak in o zaman yapilan degerledirmesinin dolanricilik oldugunu soylemiyor mu.bu zamanki degeriyle bi alakasi yok olayin bence
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeş ,kusura bakma da sen ne içiyorsan,söyle bize de biz de içelim...Sana bir lazımda bize 1000 lazım...Bizim bu hissede neler çektiğimizi bir Allah,bir de kendimiz biliriz.Çok iddialı laflar ediyorsun...Bir bildiğin varsa söyle.biz de bilelim.senin lafına bakıp ta millet alıp,zarar ederse vebaline katlanacakmısın...Dünkü yazında da hissenizi kötülüyorsunuz,nasıl müşteri gelecek yazmışsın...biz yandık başkaları yanmasın.kimseyi de kandırmayalım.Ahlak önce gelir.Ahlaksızca para kazanmayı Allah nasip etmesin..biz burada 10 kişi yanmışız,yeni 10 larca kişi yanmasın.Daha önce de defalarca yazdım...bu adam dan da bu hisseden de bir halt olmaz.Aklınız eriyor mu 45 milyonu ödeyeceğine.ödemeye niyeti olsa zamanında yapardı..2+2=4 Bu kadar net.....Bilmem anlatabiliyor muyum..Herkesin takdiri kendinedir.Saygılarımla....
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Bu arada cankurtarandan alinacak olan 10 milyon + faizin alinamayacagini kendisi de kabul etti.
Yani kimse hayal kurmasin olumlu hicbirsey yok.bizi kurtaracak tek birsey var.sirketin satilmasi.onu yapsa yapsa mönun comak sokmasi yapar.ama ona da daha once bunlarla masaya oturmasindan dolayi guvenmiyorum
Aynen öyle... SPK geçmişte yapılan itirazlar hep reddetmiş.. Birkaç örnek buldum internetten.. Sadece zaman kazanıyorlar dediğiniz gibi, mesela bulduğum örneklerden biri (sanırım Çimentaştı) 3-5 ay sürmüş..Ayrıca SPK nın bu kararının bizim açımızdan bir hak doğurabilmesi için mahkeme kararı gerekli.. yani önemli olan mahkemenin ne karar vereceği, gerçekten şirketin içini boşaltma mı yoksa ticari hayatın cilvesi vs mi diyecek.. bu kararda SPKnın tespit ettiği hususlar haklı görünür ve bir yaptırım kararı çıkarsa o zaman dava açma hakkımız doğacak... zaten SPK da yatırımcılar için yasal şartların oluşması durumunda diye bir ibare koymuştu bültene
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Mahkeme dilekcemizde emine hanimi da unutmayalim.cok emegi var bizde
Şu satış girenler Allah’ınız seviyorsanız serbest girmeyin.. bir iki deniyorum 1000 civarı serbest satış var... az gelebilir ama Esemin normal zamandaki hacmi anca bu kadardı.. tabana bile götürür 1000 lot![]()
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Yer İmleri