Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 947/1014 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 7,569 - 7,576 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Sitelerden absürt fiyatlarla yatırım amaçlı beton alanları asıl bekleyen en büyük kazık BOŞ kalacak betonlarına ödeyecekleri deve yüküyle aidatlar olacaktır. Bunun örnekleri NEF ama özellikle DAP yapının `daplanan` yatırımcılarında halihazırda mevcuttur.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Eşeği bağlasan durur mu durmaz mı bilemem ama bizim sitenin teknik elamanı arkadaş o bölgede oturuyor, aydın bir çocuk, abi diyor imkanım olsa kaçıp sizin buralara geleceğim, dayanılır gibi bir yer değil, her gece bir olay her gün bir olay kendimden vazgeçtim çocuğun can güvenliğinden korkuyorum diyor. Ve birileri böyle bir bölgede bu betonlara hemi de 1+1 kıç kadar betonlara gözü kapalı 500 bin gayme ! sayıyor. Hayrını görsün diyelim...
    sirf bu arkadas degil binlerce insan satin almis oturmus icine

ama haklisiniz yurtdisinda yasayinca icinde yasayanlar gibi herseyi bilmiyorsunuz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sitelerden absürt fiyatlarla yatırım amaçlı beton alanları asıl bekleyen en büyük kazık BOŞ kalacak betonlarına ödeyecekleri deve yüküyle aidatlar olacaktır. Bunun örnekleri NEF ama özellikle DAP yapının `daplanan` yatırımcılarında halihazırda mevcuttur.
    aidat aylik 290 TL isinma yok

ama 1+1 in aidati bu 3+1 lerin astronomik olabilir

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Buda bir algı oyunu , zamanında %2`in üstü aylık faizle daire alanlar var şimdi gelmişler psikolojik sınır %1 diyorlar. Betondaki absürt fiyatlarda sorun var demiyorlar faizler yüksek diyorlar. Ulan dağ başlarındaki site adı altında modern hapishanelere m2 için 5 -10 bin Tl istiyorlar, allahın varoş Eyüp Silahtarağa `sında yapılan KETEN HALİÇ betonu için topraktan 4000 USD m2 satış fiyatı belirlenirken buna bir şey diyen yok şimdi konut faizleri %1 in üzerindeymiş de falan filan...
    Kredi ile satis olmaz ise yandi gulum keten helva

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    aidat aylik 290 TL isinma yok

ama 1+1 in aidati bu 3+1 lerin astronomik olabilir
    Çok yüksek fark olmaz bu sitede görünen aidat m2 ye aşağı yukarı 4.5 Tl ki söz konusu site için normal olan tek şey aidat . Tabi boş kalan daire için bu bile yatırımcıya çok koyar.

Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Kredi ile satis olmaz ise yandi gulum keten helva
    Nakit para kral olacak o zaman uygun fiyatla beton almak da mantıklı olacak . Trend dedik inandıramadık betoncular ilelebet beton çok kazandıracak sandı . Her neyse alan aldı satan sattı eğer krediyle alan borcunu ödeyebiliyorsa ve betonu kendi oturmak için aldıysa sorun yok ama yatırım için aldıysa uzun süre zarar yazacağı kesin. Allah aşkına Eyüp Silahtarağa` da m2 ye 4000 Usd Dolar bayılmak nasıl bir yatırımdır bir bana bunu anlatsın bende beton için tüm söylediklerimden vaz geçip herkesten özür diliyeyim.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    sirf bu arkadas degil binlerce insan satin almis oturmus icine

ama haklisiniz yurtdisinda yasayinca icinde yasayanlar gibi herseyi bilmiyorsunuz
    Yurt içinde yaşadığınızda hangi semtler girilmez gelinmez semtlerdi onu düşünün sonra buraları için fikriniz olur.

Ahmetg Guest
    Bizim Gebze cumakoyde bir arazi var

99 senesinde deprem zamani bir emlakci babami kandirip oralara goturuyor ve satiyor araziyi

neyse simdi bize kaldi o arsa ve ben arada bi sahibinden.com a bakiyordum hep metrekare fiyati yavas yavas artiyordu en son 2 sene once 80 TL dediler

Bende sahibinden emlakcilar buldum o bolgeden whatsapp ten yazismaya basladik sunu anladim. Dibinden 3 kopru yolu geciyor diye artacak zannetmistim ama emlakcilar soyle dediler. Dibinden yol gecmesinin bir anlami yok onemli olan otoban cikislarina yakin olmasi

bizim arsada iki cikis arasinda kaliyormus o yuzden degerli degilmis falan

bugun bi bakayim dedim metrekare fiyatlari 200 TL yi gecmis. Yani 2 senede nasil bu kadar artmis anlamadim. Otobansa otoban cikislarina uzak. Emlakta kriz oldugunu ben bile yani dusunun ben bile kabul ediyorum ee bu fiyat niye simdi firladi?

ee orada sanayi yok tarim arazisi falan yani resmen Allahin dagi

oralari bilen birilerinden yorumlar almak isterim

https://www.sahibinden.com/emlak?que...=gebze+cumakoy

Sayfa 947/1014 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •