Sayfa 900/997 İlkİlk ... 400800850890898899900901902910950 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 7,193 - 7,200 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Garanti bankası kredi kartına üyelik ücreti 102,5TL yansıtmış, telefon açtım 65ini iade edelim dediler, hepsini verin devam edeyim dedim yok dediler.

Her yıl bu pazarlığı yapmaktan gına gelmişti,

Enpara kredi kartı için başvurdum, 10dk da onaylandı,

Burada önemli nokta:
    gelirinizin 4 katı limit açılabiliyor. (ancak eski kredi kartınızın en az 2 yıldır açık olması lazım 4 kat limit için, yoksa 2 kat limit verilir)

Eski kartın limiti diyelim 10binTL enparadan limit alabilmeniz için atıyorum 3bin gelir beyan ederseniz 12binTL toplam kredi kartı limitiniz olur ve 2bin tl lik limitle enpara kartınız elinize ulaşır, yada geliri daha çok beyan edersiniz her ihtimale karşı.

Sonra eski kartı kapattırıp, yada limitini düşürüp onun limitini yeni kredi kartına istersiniz.

enpara kredi kartı avantajları :

yıllık 100'er tl en az 2 yıl boyunca aidat iadesi var(6 ekstre döneminde olmak üzere her ekstrede en az 10tl ve üzeri 10 adet harcama istiyor) ve 1000'er tl ye kadar 3 sefer vade farksız taksitlendirme hakkı var.

1 yıl içinde 3000tl lik bir mal aldınız ve taksitlendirdiniz o zaman 3 hakkınızı, 2000tl lik üründe ise 2 hakkınızı kullanmış oluyorsunuz.

Dezavantajı:
    Sanal kredi kartı henüz yok, bu çok büyük eksiklik.

Enpara.com Kredi Kartınızı kullanarak QNB Finansbank ile anlaşmalı üye iş yerlerinden anında taksitli alışveriş yapabilirsiniz, ancak CardFinansa özel artı taksit ve diğer kampanyalardan yararlanamazsınız.
    ücretsiz faizsiz taksidi her ay yapıyor, 1.000 TL'ye kadar olan 3 harcamanızı veya 1k-2k tl 2 harcamanızı veya 2k-3k tl 1 harcamanızı yapıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    ücretsiz faizsiz taksidi her ay yapıyor, 1.000 TL'ye kadar olan 3 harcamanızı veya 1k-2k tl 2 harcamanızı veya 2k-3k tl 1 harcamanızı yapıyor.
    Bu çok iyi, yanlış anlamadıysam her ay max 3.000TL den 2018 sonuna kadar her bir ay ayrı ayrı faydalanabiliyorum.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. en 100k için bile 14 yapmış üstü için düşün sayılır oran
    ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    yav bu bankalarda beni arayıp biri 1000 tl ve biri 3000 tl faizsiz masrafsız kredi verelim deyip duruyor? 6 taksit...bir numara yoktur umarım....var mı bu şekilde teklif alan?
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Sanal kartın özelliklerini mevcut karta uygulamışlar
    Yani mevcut kartınızı internetten alışverişe açıp/kapatabiliyorsunuz, süreli/süresiz işlem limiti tanımlayabiliyorsunuz
    İki kartla uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz
    Bence bu haliyle dezavantaj değil iyi düşünülmüş güzel bir özellik

Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku

Dezavantajı:
    Sanal kredi kartı henüz yok, bu çok büyük eksiklik.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    En son iflası istenen ORA Avm deki gibi kesip atacaklarsa pek şanslı sayılmazlar.
    Aklima bir soru takildi.
    Olagan ustu varken iflas serbest mi?

Hi10 plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. [Mevduat faizini yukarı çeken kamu bankaları mı?

I]Yazida resmi verilere gore aylik bazda TL, USD ve Euro mevduat oranlari mevcut.[/I]

https://www.dunya.com/kose-yazisi/me...lari-mi/402796

8.  Alıntı Originally Posted by pronto Yazıyı Oku
    Aklima bir soru takildi.
    Olagan ustu varken iflas serbest mi?

Hi10 plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    iflas serbest, iflas erteleme yasak.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 900/997 İlkİlk ... 400800850890898899900901902910950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •