Sayfa 194/1081 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Aynen tamamen katılıyorum.

Birde bu sodada alım kesmeye yakın oldu biraz. birde 5,05 net stopmuş.

Bide macd kesmeden almaların stoplarına uymak gerekiyor.
    mesela ben tmsn ı aylık macdı kesmeden aldım 7,60 larda. oda aşağı kırabilirdi ama olmadı. hatta günlüğüde satta idi.
    Sacro macd kullanırken hisseye hangi Zaman periyodu için bakmalıyız saatlik, günlük haftalık vs

2. Macd-as süper bişey ama programı kullanmayı bilmiyorum investing de YÖK bildiğim kadarıyla

3.  Alıntı Originally Posted by Khvcm1 Yazıyı Oku
    Macd-as süper bişey ama programı kullanmayı bilmiyorum investing de YÖK bildiğim kadarıyla
    Tradingview'da var, MACD DEMA adıyla, Hemen hemen aynı. Macd'tan 2-3 bar önce sinyal veriyor.

HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Takaslardaki yabanci pozisyonlari.Dikkatle incelersek, grafikler dahil, beklentininde hangi seviyelerde olabilecegini tahmin edebiliriz.
    Goody ve Ccola dikkatimi cekti.Diplerde ve orada yabancinin beklentisi mevcud. YTD
    http://www.borsagundem.com/yazarlar/...yazisi/1277121
    2023 sonu Bist 8000?

5. Alıntı haber,

Küçük yatırımcı dikkat etmeli!
    Ortak satışına yönelik getirilen düzenleme ile patronların Borsa’da rahatlıkla hisse satışına gidebileceği ve sıkıntıya düşen şirketlerin kaynak ihtiyacını artık borsadan sağlayabileceği belirtiliyor. Fakat borçlu şirketlerin bedelli sermaye artırımına gitmesine yönelik 12. maddenin 7. fıkrasına getirilen düzenleme piyasada bir miktar tedirginlik yarattı. Küçük yatırımcıların hakkının korunması adına bir miktar tedirginlik yaratan bu kararın suistimal edilmemesi gerektiğine değinildi. Bu anlamda analistler, özellikle küçük yatırımcıları yatırım kararı alırken dikkatli olmaları konusunda uyardılar.

Galatasaray, bedelli sermaye artırımına gidebilir
    2013 yılında yürürlüğe girmesiyle çok konuşulan borçlu şirketlerin bedelli sermaye artırımı düzenlemesinde geri adım atılması; bir süreden beri bedelli sermaye artırımına gitmesi beklenen Galatasaray Sportif AŞâ€™nin önünü açtı. Önceki gün liderliğe oturan Galatasaray hisselerindeki yüzde 4’ü aşan düşüş ise bu düzenlemeye bağlandı. Görüştüğümüz analistler, bu tebliğin Galatasaray’ın önünü açtığı gibi bir çok şirketi etkilediğini belirterek, “Önümüzdeki günlerde birçok küçük şirketten bedelli sermaye artırımı gelebilir. Galatasaray’ın ise ilişkili taraflara 270 milyon TL borcu bulunuyor. Bu borçlarını ödeyebilmek için bedelli sermaye artırımına gitmesi çok muhtemel†diye konuştular.
    Geçtiğimiz Kasım ayında Galatasaray sermaye artırımı için yönetim kurulundan karar almıştı. Kayıtlı sermaye tavanını 108 milyon liradan 540 milyon liraya çıkaran Galatasaray yüzde 400 oranında sermaye artırımı yapmak için yönetim kurulu karar aldı. Şirket 108 milyon lira olan sermayesini yüzde 400 oranında artırarak 540 milyon liraya çıkarmayı hedefliyor. Galatasaray’ın 2017 ikinci çeyrek borcu 585 milyon TL. Analistlere göre, Galatasaray olası bu bedelli sermaye artırımı ile bütün borcunu kapatabilir.

Yatırımcıdan 145 milyon TL isteyecek
    Galatasaray’ın bu tutarın tamamı için bedelli sermaye artırımı yapması durumunda yüzde 33,58’i halka açık olan şirketin yatırımcılardan isteyeceği tutar 145 milyon TL olacak. Galatasaray Sportif AŞâ€™nin yüzde 66,42’si Galatasaray Spor Kulubü Derneği’ne ait. Yüzde 33,58’i ise halka acık. Bu durumda Galatasaray Sportif önümüzdeki günlerde bedelli sermaye artırımına giderse, hem dernek hem de halka açık kısım bu artırıma iştirak etmek zorunda. Analistlere göre, derneğin bedelli sermaye artırımına katılacak kaynağı yok. Bu durumda derneğin, semaye artırımına mahsuben nakit dışı varlığını (gayrimenkul, alacak temliki vs.) devretmesi mümkün. Eski düzenlemeye gcre, halka açık ortakların ayrılma hakları varken, yeni düzenlemede bu haklarını kullanamayacaklar.

6.  Alıntı Originally Posted by kar Yazıyı Oku
    Gunlukte parsn ' i begendim.Bir arkadas grafik atabilirse sevinirim.

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Su kitlikta tebrikler kar

7.  Alıntı Originally Posted by psmeta Yazıyı Oku
    Tradingview'da var, MACD DEMA adıyla, Hemen hemen aynı. Macd'tan 2-3 bar önce sinyal veriyor.

HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkürler hocam hemen kullanmaya başlıyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,054
     Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Aynen tamamen katılıyorum.

Birde bu sodada alım kesmeye yakın oldu biraz. birde 5,05 net stopmuş.

Bide macd kesmeden almaların stoplarına uymak gerekiyor.

mesela ben tmsn ı aylık macdı kesmeden aldım 7,60 larda. oda aşağı kırabilirdi ama olmadı. hatta günlüğüde satta idi.
    Bu da deneyimlerle ögreniyor ve uygulanıyor,
    Deneyim icinde ya vakit harcayacaksin yada para kaybedeceksin.
    Forumdaki varlığınız değerlidir KY icin..
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

Sayfa 194/1081 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •