rahat ol power, senin söylediğin şeylere kafa yorduğum falan yok.. hani ben londra'dan haber alıyorum flan diyosun ya, senin haber aldığın o tiplerin manager'ları- patronlarından falan oluşuyor benim çevrem.. sen rahat ol, bol keseden sallamaya devam et.. arkadaşlarına bi sor, tam geçen sene st.valentine day dolar 3.66 imiş, bu sene 3.78, %3 deval yazmış.. TL faizi %14, dolar faizi %4 desen net kayıp yazmış yatırımcı, ne diyo senin londra tayfası ?? inşallah en yakın zamanda kopacak mı dolar yukarı doğru ?? kesin mi ?? bi sor bakalım, ne diyolar ??
geçen seneden bu yana cari açık arttı, enflasyon daha yüksek, siyasi ortam çok daha kötü, ohal kalkmadı, abd ordusuyla savaşa girmek üzereyiz, sonu belirsiz askeri maceralara daldı türk silahlı kuvvetleri, fed faiz arttırdı 2-3 defa daha da artıracak gibi duruyor.. niye yükselmedi dolar, niye batık müteahhit haberleri duymuyoruz pek, niye mortgage borcunu ödeyememiş işsiz kalmış beyaz yakalı haberi hiç duymuyoruz (medyadan yada yakın arkadaş çevresinden).. sorsana bunları şu arkadaşlarına
Yer İmleri