Originally Posted by
KaraKemal
hahhahaa

bu tipitip son iki senedir 53 defa yazdı bunu, neymiş ?? kur 3.20'lerdeyken artık daha fazla gitmez demişim, aşağı döner buralardan diye bir iddia da bulunmuşum o günlerde.. bu iddia tutmadı, ve bunun bedelini de ödedim şahsi olarak, kaldıraçlı dolar short pozisyonlardan bayaa bi zarar yazdım.. tam aynı dönemde elliot üstadı t.şengöz de bunu iddia etmişti, itiraf edeyim ki- ondan da etkilendim.. vs.. bu topikte binlerce kişi her gün dolar, endeks yada bir hisse üzerine düşer/çıkar diye tahminde bulunuyor, her tahmini %100 tutan birine rastlamadım ben 15 senedir, ister elliot analizi yapsın, ister trade algoritması yazmış olsun, ister temel analiz yapsın, ister teknik analiz yapsın, ister londra'daki arkadaşlarından tüyo alsın, ister yazı/tura atmış olsun..
pekii ama, sen bilmem kaç sene evvel şu tarihte dolar düşer demişsin (ve ama düşmemiş) yanılmışsın diye gelip gelip 53 defa bunu hatırlatmak ne menem bi ezikliktir ?? nasıl bi aşağılık kompleksidir ?? bunu izah edebilecek olan var mı ??
tam bir eziksin.. yıllardır bu loser halin değişmedi.
bakalım kaçıncı nick değişikliğinde makul şeyler yazmaya başlayacaksın.. beton döneminin zirve olduğu yıllarda gözün fiyattan başka bir şey görmüyordu. ekonomi süper diyordun..
gelinen durum ortada. sürdürülebilir olmayan bir modeli savundun ve kaybettin. komiklik yaparak aklınca üste çıkmaya çalışıyorsun. milli gelir süper oldu zırvalıkların tam sürat devam ediyordu. araya muhtemelen sohbetlerde öğrendiğin saçma komplo teorilerini de sıkıştırıp kapasiten olmadığı halde stratejicilik oynamaya bile çalıştın..ipliğin pazara çıktı farkında değilsin. hikayelerine devam et.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri