Sayfa 163/958 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon
Arama sonucu : 7660 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by nezmin Yazıyı Oku
    Gol taş basladi.bizimki bön bön bakiyor
    Ç,mento hikayesi açık.Kanal İstanbul+Irak+Suriye yeniden yapılandırılma projeleri.Tahminim 300 Milyar Dolar büyük resime bakın bugünü unutun.Spek uğraşsın uzun vadede birgün gelecek mutlaka çimentoların sırası.
    Artık Dünyada konuşuluyor Irak için 88 Milyar dolarlık yatırım planı dün onaylanmış.Türkiye 5 Milyar dolar kredi verecekmiş.Bunlar boş laflar değil arkadaşlar.Adana da Çimsa ihracat yapan şirket tedariği nere Afyon dolaylı olarak.Önümüz açık.Ayrıca Afyonun şehir merkezinde bir arsa yanında AVM.Özel imar ile 15 katlı rezidanslar bizim olacak bu da cabası...

NEDEDİN kardeşim her dönemde siz ve sizin gibi bir iki iyimser arkadaşımız olmasa iyice karamsar olacağım şahsen.Teşekkürler.İnşallah herşey gönlünüzce olur.Apırsakda köpürsekde Biz burdayız.

3. tomruk spek. ayaklarına çimento döküp derin denizlere mi attın kendini acaba yüzer miyim diye.

4. mecbur çıkaracaksın.

5.  Alıntı Originally Posted by Acaibamca Yazıyı Oku
    mecbur çıkaracaksın.
    Kaca cıkarmasını bekliyorsunuz

6. Bilançoyu ne yapacak bakalım😈

7.  Alıntı Originally Posted by Denizci Yazıyı Oku
    Kaca cıkarmasını bekliyorsunuz
    ooo hhhh ooooo. bana kalsa mına bile koy.. cam.. da. tomruk spek bana çıkarmasın da. ben ona bir elli lik veririm. yeter.ytd

8. bu yılın ilk en güzel sevgilisi adana dan çıktı. hey be. şırdanı. şalgamı. kebabı. taş kadayıfı. halka tatlısı. bi de çimentosu.

Sayfa 163/958 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •