bu karel bu gün 8 tl olur bence
bu karel bu gün 8 tl olur bence
5.13 gerel aldim 119 maliyet otkar var. 7.74 ortalamali hektaslari hepsini uzun portfoye atiyorum.
Artik al sati azaltacam.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Sacrosanct üstad gerel ile ilgili dikkatli olmakta fayda var. Hareketi'nin kaynağı Tesla ile ilgili araç şarj istasyonları on görüşmesinin altı ne kadar dolu belli değil. Bir gün bir haber gelip taban taban gidebilir diye düşünüyorum. Bence gerel kısa vade gir çık hisse dir.
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Sn. Sacro allah razı olsun. 4.98 den 2000 lot yunsam hala duruyor. Alıp sabreden her zaman kazanıyor sayenizde. Ayrıca bu milleti anlamakta çok zor. Elindeki ni satıyorsun sonra başka kağıt için gereksiz sorularla meşgul ediyor sun. Zaten elinde kağıt var. Al tut. Başka kağıda ne gerek var. Bu kazanç başka Nerede var. Ondan sonra gereksiz muhabbet ler. 3 kademe çıkar nereye cikar, 2 kademe düşer nereye kadar düşer gibi sorular. Al 2- 3 ay tut . Burayı da meşgul etme.
Asil senin yaptigin yanlisti.
Bu kadar hisse analiz ettim. Bir alsatta tosladim diye geldin bel alti vurdun.
10 analizden 2 sinde yanilmisimdir.
Samimiyetimi goremeyip. Geldin yuzume carptin.
Panikle 4.90 dan satanlar bile olmus.
Yani demem oki ben insanlari etkilediysem sende etkiledin.
Grafik koy ozaman kardeşım
Nededigini anlasın millet
Oda yok
Al sat destek at demek suç bilmiyormusun
Alın dediğinde burada biri 9200 tl biri 7000 tl zarar ettiğini yazmadi mi???
Zorla beni yazdırıyorsun
O değil millet anlamadan dinlemeden bana hakaret ediyor ona yanıyorum
Birşey icin Önerin varsa grafik paylaş
Burada kaç kişi ileri seviye teknik analiz biliyor
Çoğu senin ağzına bakıyor
Dikkat et ozaman paylaşımlarına
Yer İmleri