Sayfa 411/761 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. 14 deyken korkan varsa bana satsin diyordu kahraman simdi dedihine bak kendini enayi hissetmiyor sanirim böyle yalan konusunca sattiysa simdi satti )

2.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    1 örnek
    15 bin param 1500 egeenim vardı 2014 te 450 leri gördü. Biz 15 belkide 14 ten sattık o zaman borsada yeniyim ya. Size soruyorum: Elimde tutsam ya da hep tutsak 450 yi beklermiydik. Haltıma beklerdik belki 20 yi bile görmeden satardık. Ben tecrübelendim. 9 yılımı verdim. Fikir alışverişine açığım hisseyi danışırımda gocunmam. Kardeşim hayal perest olmayın anlık düşünmeyin. Sinir fevri davrandırır. Girdiysen emanetle olmaz.
    Ben işbanktan çalışırım kredili al sat yok. Halkbank aradı 200.000 kredi açalım yok dedim. Niye hedef ilerisi komisyon momisyon hikaye zarar etsin ödemek için kredi çeksin. Kredi kartı verelim kısacası söğüşleyelim. Yedirmem. Alın tutun uçmayın.Haaaa kağıdın temel,teknik ve analizi sabırdır. Sabır ederseniz uçun. Saygılar.

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Konya çimento maliyet 8₺ satış 398₺ sabrın hisseye inancın sonuçu borsa Budur sabırdır kazançtır al sat tavsiyesi değildir her kişinin aklı kendine yeter

Şakaklarıma kar mı yağdı ne var

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

4. Eğer oyunu kuran tahtayı bozan tekniğe namertlik yapmaz ise 15 lere yol alabilir...yanılma payı oldukça yüksek bu hissede

5. Artiya gecse kapisacaklar hisseyi onu bekliyorlar elinde olanada laf atiyorlar dusucek dusecek diye dusmesi bi gram umrumda degil bekleyecegiz zaten ama biri cikip yalan konusuyor biri cikip bu hafta 10.30 ta kapatir diyor çürümedik ama akbabalar üşüştü basimiza )

6.  Alıntı Originally Posted by effect Yazıyı Oku
    Eğer oyunu kuran tahtayı bozan tekniğe namertlik yapmaz ise 15 lere yol alabilir...yanılma payı oldukça yüksek bu hissede
    Is yatta goze batan lotlari... oyuncunun dagitmasi gerektigini dusunuyorum... asagi cekerek mi yukari kaldirarak mi bilemiyorum.... birde bugunku dip i oyak 3000 bin satarak gormusuz

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

7. fırtına öncesi sessizlik olmasını ummaktan başka yapacak bişi yok galiba....2 haftadır aşağı salındı....bir yerde duracak illaki kademelere bakınca 15 lere gelmesi çok kısa sürer zaten hissenin...YTD

8. Yay iyi gerildi, bakalım nereye fırlayacak.

Sayfa 411/761 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •