Sayfa 418/761 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. teşekkür ederim sayın mdal itibar jestiniz için

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
     Alıntı Originally Posted by effect Yazıyı Oku
    25-01-2018 16:10
    ümit05
    Sayın ümit05 yukarıdaki tarih ve saat ne? bana itibar puanı göndermişsiniz! teşekkür ediyorum itibarımı iade etmeniz dileğiyle
    eğriye eğri doğruya doğru derim, ondandır yeri gelir itibar yeri gelir eleştiri ..acemşah a da eleştirimlerim oldu yeri geldi itibar da verdim.. tek düze bakamıyorum
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

3.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Arkadaslar

Satın... Alın.... herkesi kendi karari... sonra burda kimseye suc bulmayin..

Belli bir ciro gucune ulasmis ayakkabi ve deri sektoru otomotiv kadar degerli... derimodun vakkodan asagi kalir yani yok satilirsa.. ve deri sektoru icin dun desa nin vergi dairesine sundugu gonderim umit vaad ediyor..

hepinize bol kazanclar..
    helal olsun üstat Desa'nın kap raporunu ben de inceledim. Şahsen Desa'da pozisyon almış durumdayım ama inşallah Derimod daha iyi sonuçlar açıklar..

4.  Alıntı Originally Posted by effect Yazıyı Oku
    teşekkür ederim sayın mdal itibar jestiniz için
    başarınız daim olsun... sizden ricam... farklı görüşlere saygı duyalım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    tekrar deneyip 14,2 üstü kapayamazsa sıkıntı olabılır
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

6.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    başarınız daim olsun... sizden ricam... farklı görüşlere saygı duyalım...
    Bende ondan dem vuruyorum sayın mdal,elbetteki bu sahada tek dogru ilelebet doğru benim diyemezsiniz çünkü değişkenler o kadar çok ki ve kontrolunuz altında değil...ben anlık görebildiğimi ifade etmekle dürüst ve düzgün ifadelerde bulunmaya çalışıyorum.kaldı ki yıllardır sempatim olan bir hisse ve bende yokkk!şaka gibi dimi.uzunca vakittir bantaş vardı gerekeni yaptım şimdi spor yapıyoruz buralarda

7.  Alıntı Originally Posted by effect Yazıyı Oku
    Bende ondan dem vuruyorum sayın mdal,elbetteki bu sahada tek dogru ilelebet doğru benim diyemezsiniz çünkü değişkenler o kadar çok ki ve kontrolunuz altında değil...ben anlık görebildiğimi ifade etmekle dürüst ve düzgün ifadelerde bulunmaya çalışıyorum.kaldı ki yıllardır sempatim olan bir hisse ve bende yokkk!şaka gibi dimi.uzunca vakittir bantaş vardı gerekeni yaptım şimdi spor yapıyoruz buralarda
    bu hareketi bilip elde olmaması.. üzücü olmuş...

8. oyaktaki çıkış 7.300 oldu..
    Son düzenleme : mdal; 15-02-2018 saat: 16:18. Sebep: 6300 dü düzelttim

Sayfa 418/761 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •