Sayfa 352/450 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402 ... SonSon
Arama sonucu : 3595 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: ATLAS - Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. sayın luikang cok begendim yazınızı benden size itibar masum koylu sevinsin biraz aynen nasıl olsa bu rakamları bikac ay daha goremeyecek klasik galip ozturk taktigi milletin maliyeti 1.20 ustu gelmis densizin biri yukselise seviniyor tek kazanan o neyse biz onun ne halt oldugunu biliyoruz

2. Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by reisende Yazıyı Oku
    sayın luikang cok begendim yazınızı benden size itibar masum koylu sevinsin biraz aynen nasıl olsa bu rakamları bikac ay daha goremeyecek klasik galip ozturk taktigi milletin maliyeti 1.20 ustu gelmis densizin biri yukselise seviniyor tek kazanan o neyse biz onun ne halt oldugunu biliyoruz
    g.zekali gardesim milletin maliyeti bilmem neymismis...semin ustadcigin ve sen 60i bekliyonuz millete sattirdiniz korkuyla 90dan...size itibar etsek 89/90dan girmezdik bu kagida...bak iki kere 90dan girip iki kere %15ten sattik ibibikler sizi...kenarin ustadciklari...hadi ikileyin duduk herifler...90dan bir daha alirim siz 60i bekleyin ibibik ustadinla...

4. sen uzun vadeli yatırımcı degilmiydin songurcuk noldu al satcu mı oldun profiline bak cay demle tek yazdıgı metro ve atlas 2 side galip ozturk hissesi senin neci oldugun belli sana bok cukurunda basarılar

5. 2 kere %15 kazanmıs ne cok yav %30 la zengin olmussundur sen simdi hava 1500 birde benim profilimde yazdıgım hisselerde % kac kazanmısım tek tek onu mu yazalım simdi en basitinden ayen %108 kazanc ne guzel demis sayın luikang %12 goren masum koylu .bok cukurunda daha cok kazan tabi anca 6 aya bir daha

6. ne oli kavga oli
    Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

Duhul
    Sep 2017
    İkamet
    Somewhere in time...
    Gönderi
    2,437
    Blog Entries
    1
    Şimdilik...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

8.  Alıntı Originally Posted by dr.nikolatesla Yazıyı Oku