Sayfa 574/900 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Bu hisse pahallı değil ve herzsnan belli miktarda çıkış potansiyeli var. Ama bence ciddi şekilde primlenmesi tamamen projelerde 2018 de ünitelerin satış performansına bağlı.

Gayrimenkul sektörü biraz sıkıntılı sürece girdi, satışlar düşük kalırsa devam inşaat maliyetleri ve fborç ödemelerinde sıkıntı yaratır ve hissede statik bantlarda kalır, satışlar yüksek olursahissede yukarı doğru dinamikleşir.

Birde şirket yönetiminin sürekli ilişkili taraf gayrimenkullerini ygyo ya satıp ygyo nun nakitini sürekli ilişkili taraflara aktarmadı geleceğini bırakması gerek. Eğer ilişkili tarafların sahip olduğu ve ygyo kapsamına alınması düşünülen gayrimenkuller varsa, şirket birleşimi veya ilişkili taraflara tahsisli sermaye artışlarıyla bu gayrimenkulleri şirket kapsamına alınması daha doğru icrat olur.

Duhul
    Sep 2017
    İkamet
    Somewhere in time...
    Gönderi
    2,437
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Bu hisse pahallı değil ve herzsnan belli miktarda çıkış potansiyeli var. Ama bence ciddi şekilde primlenmesi tamamen projelerde 2018 de ünitelerin satış performansına bağlı.

Gayrimenkul sektörü biraz sıkıntılı sürece girdi, satışlar düşük kalırsa devam inşaat maliyetleri ve fborç ödemelerinde sıkıntı yaratır ve hissede statik bantlarda kalır, satışlar yüksek olursahissede yukarı doğru dinamikleşir.

Birde şirket yönetiminin sürekli ilişkili taraf gayrimenkullerini ygyo ya satıp ygyo nun nakitini sürekli ilişkili taraflara aktarmadı geleceğini bırakması gerek. Eğer ilişkili tarafların sahip olduğu ve ygyo kapsamına alınması düşünülen gayrimenkuller varsa, şirket birleşimi veya ilişkili taraflara tahsisli sermaye artışlarıyla bu gayrimenkulleri şirket kapsamına alınması daha doğru icrat olur.
    Normal olan beklentiyi,olması gerekeni yazmışsınız,bunda hemfikiriz..

Sıkıntı şu ki son 4-5 yıllık süreçte gerek bilanço üzerinde yapılan oynamalar,gerekse bilinçlice yapılan şirketler arası garimenkul alış-satışları ile maalesef sürekli olan bir düzensizlik yaratılmış ve fiyatların sürekli olarak aşağılara gelmesi sağlanmış.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

3. Batma durumu yoksa, karlarını yükseltme durumu varsa, ortaklarının ve yatırımlarının durumu iyiyse ve de emsallerine göre ucuz kalmışsa böyle hisseler bir gün gereken yere gelir.
    Sabretmek gerekir.
    Y.T.D.

4. Kar eden ve piyasa değeri/defter değeri 0.61 olan bir şirketten bahsediyoruz.Proje yapan satan,daha geçen hafta bahreynlilerle yeni bir ortaklık kuran şirket hissesi bu.
    Elbet hakettiği yerlere gelecek,bekleyeceğiz...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

5. Bugün utandı. 0,65 açıldı.
    Bu arkadaş nezaman bilanco açıklayacak acaba. Ay sonu geldi...

6. Gelsin şu maliyetime de gideyim ben karını istemiyom. Giden zamanda girsin bana ama en azından maliyetimi alıp basıp gideyim. Alım satım Dan edeceğim zararda razıyım. 69 a gelsin yeter.

Duhul
    Sep 2017
    İkamet
    Somewhere in time...
    Gönderi
    2,437
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by mehmedine Yazıyı Oku
    gelsin şu maliyetime de gideyim ben karını istemiyom. Giden zamanda girsin bana ama en azından maliyetimi alıp basıp gideyim. Alım satım dan edeceğim zararda razıyım. 69 a gelsin yeter.

bekleyen lot 2.5 milyon..

Silinen 2.350.000

150.000 lota kademe indirdi..devam...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

8.  Alıntı Originally Posted by dr.nikolatesla Yazıyı Oku
    bekleyen lot 2.5 milyon..

Silinen 2.350.000

150.000 lota kademe indirdi..devam...
    Alt tarafta alıcı var kandırmacası devam ediyor.
    Alıcı falan yok.
    Bulaşmayın.
    Yanarsınız.
    Bu kağıt gözlerinize inanamayacağınız kadar düşebilir.
    Borsa hayatınızın bir numaralı pişmanlığı olur.
    Dikkat!

Sayfa 574/900 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •