Sayfa 237/472 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon
Arama sonucu : 3772 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

Alıntı Originally Posted by paşam Yazıyı Oku
    Koskoca kurumsal bir firma arsasını böylemi satar
    Kartepe winsa fabrikasının numarası haftaiçi arayıp fiyat öğrenebilirsiniz
    Başınada sahibinden yazaydı bari
    Bazen görürüz yol üstünde yurdum insanının satılık arsa ilanlarından farkı yok

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben de sizin gibi düşünüyorum. Bu satılık yazılan yerin pimaş'ın arsası olduğu kesin olduğunu zannetmiyorum. Çünkü amatörce yapılan satış girişimi. 19.02.2018 Pazartesi günü akşamına kadar Maliyeye bildirilecek 2017 yılı kar rakamını görmek gerekir. Bağımsız denetimden geçecek olan Konsolide kar 12.03.2018 tarihine kadar bildirilmesi gerekiyor. Pazartesi günü rakamlardan bir fikir edinebiliriz. Satılık resmi gerçek mi yalan mı bunun firmadan öğrenmek gerekiyor. Doğru ise kap'a bilgi verilmesi gerekir.

2.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Ben de sizin gibi düşünüyorum. Bu satılık yazılan yerin pimaş'ın arsası olduğu kesin olduğunu zannetmiyorum. Çünkü amatörce yapılan satış girişimi. 19.02.2018 Pazartesi günü akşamına kadar Maliyeye bildirilecek 2017 yılı kar rakamını görmek gerekir. Bağımsız denetimden geçecek olan Konsolide kar 12.03.2018 tarihine kadar bildirilmesi gerekiyor. Pazartesi günü rakamlardan bir fikir edinebiliriz. Satılık resmi gerçek mi yalan mı bunun firmadan öğrenmek gerekiyor. Doğru ise kap'a bilgi verilmesi gerekir.
    Zannetmiyorsunuz ama kesin, buyurun kanıt:
    http://www.egeprofil.com.tr/iletisim...Fabrikalarimiz

3. Kocaeli Winsa fabrikasının telefonu asılmış , amatör firmaya yatırım yapmışız...

4.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Fotograf gün gibi gerçek, gözlerimle gördüm. Pimaşın tel çitine asılmış ilan, E-5 in kenarı, yolunuz düşerse görürsünüz, şaka gibi ama gerçek!!

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!!

5. Satilik da mi yazmayak gardas : )

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Evet satılık, kesin... 1.5 emsal 10 kat ticari imar, fiyat 25 milyon dolar...

7. tavan fiyat ne bugün ?

8. Haber mi var hareketli

Sayfa 237/472 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •