Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Sn. Umutabi,
Sözkonusu elemanlar, bu tür devir işlemlerinden de komisyon alıyordu.Daha önce, bir ara yazacağımı bildirdiğim vazo olayında, tek göz (Banyo dahil 23 m2) stüdyo daire için ,2015'de 25.000 TL devir payı istemişlerdi.(Emlakçı komisyonu hariç)
Şu aksiliğe bakın ki,yine devreye girip,elemanların bizim müşterileri yontmasına fırsat vermedim !
Elemanların eli böğründe kaldı ve bizim müşteriler sayesinde alacakları yağlı komisyon "Uf" oldu.
Selamlar,iyi akşamlar.
Emlakçı yazmış kentsel dönüşüm kararı alındı .
Fırsatı kaçırmayın en az 2 katı olur diye .
Ama öyle bir karardan apartmanda oturanlarının hiçbirinin haberi dahi Yok bırak karar almayı .
Her türlü taktik mevcut
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
DAP , SUR , NEF gibi betonculara ilham vermesi , BETON beyinli gözü dönmüş insanlara 1+0 kıç kadar betonlardan sonra bu kapsül betonları üretmelerini öneriyorum. Onlara sunduğum bu kıyak fikrim karşılığı banada bir sakal artar her halde BETONCU muhteremler.
Japonlar yaptı, bakan bir daha bakıyor!
Dünya kalabalıklaştıkça insanlığa yer açmak isteyen Japonlar da inanılmaz çözümler buluyor. 'Ölmeden mezara girmek isteyenler' için hazırlanan bu özel kapsüller bakın ne işe yarıyor?
http://www.hurriyet.com.tr/galeri-ja...i-40745463?p=1
http://www.hisse.net/topluluk/showth...?t=604&page=66
bu başlık baya eğlenceliymiş ya. gökçeğin gazıyla arsa rantına girip ellerinde patlayınca napacaklarını şaşırmış yurdum spekülatörlerigazetelere olumlu haber çıkarttırıp ellerinde patlamış arsaları başkasına ittirmeye çalışıyorlar son umut.
memlekette emlaktan rant tam manasıyla bir saadet zinciri. bunlar piramitin altında kalanlar olmuşlar.
E yani allahın dağından arsa alıp imar beklemek, kanal istanbulu beklemek falan bunlar yatırım değil ,artık rulet.Rulette kazanan olmaz mı olur tabi.Ama ihtimal düşüktür.O gözle bakacak artık bu arsa sahibi arkadaşlar.Bizim vergilerimizle desteklenen bir emlak sektöründen köşeyi dönme işi bitti.Sırada müteahitlerin batması var.Aha da buraya yazıyorum 2 yıla kadar aralarında anlı şanlı dev şirketler de dahil olmak üzere yüzlerce inşaat şirketi batacak.Değil arsadan köşeyi dönmek parası verilmiş evler milletin eline geçmeyecek ya da elinden alınacak.Yazdıklarımız burada, ilerde alıntılama yaparım veya yaparsınız arkadaşlar.Maketten ev falan almayın.Aman ha)))))))
Yer İmleri