Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 975/1014 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 7,793 - 7,800 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Ahanda ! bir tane daha buldum , bu `DAP` lanmış uyanıkta kendince belki benden daha KERİZİNİ bulurum demiş hakkını devrediyor, maksat HAYIR olsun baabından.

DAP YAPI KARTAL İST MARİNA DA FULL ADALAR DENİZ MANZ. 33.KAT 2+1
    Devir Bedeli : 2.275.000 TL
    Kalan Ödeme Tutarı : 1.260.000 TL

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...93028738/detay

Ben bir not düşeyim, eğer bu betonu bu paraya alırım, adaları uzaktan görürüm diye sevdalanan varsa ben onlara adaların kendisinde bu fiyata 10 odalı YALI bulurum üstünede bir kahve ısmarlarım.
    İlginç bir ilan türü..

Banka (yada geri ödeme nereye ise) ödemelerinde sorun var herhalde..

Bir işaret fişeği olabilir mi acaba..???

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Ahanda ! bir tane daha buldum , bu `DAP` lanmış uyanıkta kendince belki benden daha KERİZİNİ bulurum demiş hakkını devrediyor, maksat HAYIR olsun baabından.

DAP YAPI KARTAL İST MARİNA DA FULL ADALAR DENİZ MANZ. 33.KAT 2+1
    Devir Bedeli : 2.275.000 TL
    Kalan Ödeme Tutarı : 1.260.000 TL

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...93028738/detay

Ben bir not düşeyim, eğer bu betonu bu paraya alırım, adaları uzaktan görürüm diye sevdalanan varsa ben onlara adaların kendisinde bu fiyata 10 odalı YALI bulurum üstünede bir kahve ısmarlarım.

Sn. Umutabi,

Sözkonusu elemanlar, bu tür devir işlemlerinden de komisyon alıyordu.Daha önce, bir ara yazacağımı bildirdiğim vazo olayında, tek göz (Banyo dahil 23 m2) stüdyo daire için ,2015'de 25.000 TL devir payı istemişlerdi.(Emlakçı komisyonu hariç)

Şu aksiliğe bakın ki,yine devreye girip,elemanların bizim müşterileri yontmasına fırsat vermedim !

Elemanların eli böğründe kaldı ve bizim müşteriler sayesinde alacakları yağlı komisyon "Uf" oldu.

Selamlar,iyi akşamlar.

Alıntı Originally Posted by KY-34 Yazıyı Oku
    Sn. Umutabi,

Sözkonusu elemanlar, bu tür devir işlemlerinden de komisyon alıyordu.Daha önce, bir ara yazacağımı bildirdiğim vazo olayında, tek göz (Banyo dahil 23 m2) stüdyo daire için ,2015'de 25.000 TL devir payı istemişlerdi.(Emlakçı komisyonu hariç)

Şu aksiliğe bakın ki,yine devreye girip,elemanların bizim müşterileri yontmasına fırsat vermedim !

Elemanların eli böğründe kaldı ve bizim müşteriler sayesinde alacakları yağlı komisyon "Uf" oldu.

Selamlar,iyi akşamlar.
    25 binin 2.275.000 TL nin yanında lafı olmaz. Verip geçseydiniz

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    en yüksek artış yapılan yerlerin chp'nin kalesi olduğu için mi sorusunun cevabı; hem evet- hem hayır.. rayiç bedeli belirleyen, her ilçedeki takdir komisyonu, 5 kişilik bu komisyonun 3 üyesi yani mutlak çoğunluk ilçe belediyesinden, diğer ikisi vergi dairesinden.. kısacası her ilçede emlak vergisi o ilçe belediyesinin mutlak takdiri- başkan hangi partidense o parti..

belediyelerin önemli bir gelir kalemi, alınan inşaat ruhsat harçları.. yeni proje başlamıyorsa, doğal olarak bu ruhsat harç geliri düşüyor, belediyenin bunu bir şekilde kompanse etmesi gerekir.. onlar da emlak vergisine rücu ediyorlar..
    Sayın KaraKemal, göründüğü kadarıyla İzmir' de (özellikle Kyaka çevresi) İstanbul'un aksine fiyatlar hala artıyor. Sizce İzmir' de de bir düzeltme olur mu yakında? Yoksa artış devam eder mi, ederse ne kadar eder? Tşk.

5. şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Emlakçı yazmış kentsel dönüşüm kararı alındı .

Fırsatı kaçırmayın en az 2 katı olur diye .

Ama öyle bir karardan apartmanda oturanlarının hiçbirinin haberi dahi Yok bırak karar almayı .

Her türlü taktik mevcut

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DAP , SUR , NEF gibi betonculara ilham vermesi , BETON beyinli gözü dönmüş insanlara 1+0 kıç kadar betonlardan sonra bu kapsül betonları üretmelerini öneriyorum. Onlara sunduğum bu kıyak fikrim karşılığı banada bir sakal artar her halde BETONCU muhteremler.

Japonlar yaptı, bakan bir daha bakıyor!
    Dünya kalabalıklaştıkça insanlığa yer açmak isteyen Japonlar da inanılmaz çözümler buluyor. 'Ölmeden mezara girmek isteyenler' için hazırlanan bu özel kapsüller bakın ne işe yarıyor?

http://www.hurriyet.com.tr/galeri-ja...i-40745463?p=1

7. http://www.hisse.net/topluluk/showth...?t=604&page=66

bu başlık baya eğlenceliymiş ya. gökçeğin gazıyla arsa rantına girip ellerinde patlayınca napacaklarını şaşırmış yurdum spekülatörleri gazetelere olumlu haber çıkarttırıp ellerinde patlamış arsaları başkasına ittirmeye çalışıyorlar son umut.

memlekette emlaktan rant tam manasıyla bir saadet zinciri. bunlar piramitin altında kalanlar olmuşlar.

Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...?t=604&page=66

bu başlık baya eğlenceliymiş ya. gökçeğin gazıyla arsa rantına girip ellerinde patlayınca napacaklarını şaşırmış yurdum spekülatörleri gazetelere olumlu haber çıkarttırıp ellerinde patlamış arsaları başkasına ittirmeye çalışıyorlar son umut.

memlekette emlaktan rant tam manasıyla bir saadet zinciri. bunlar piramitin altında kalanlar olmuşlar.
    E yani allahın dağından arsa alıp imar beklemek, kanal istanbulu beklemek falan bunlar yatırım değil ,artık rulet.Rulette kazanan olmaz mı olur tabi.Ama ihtimal düşüktür.O gözle bakacak artık bu arsa sahibi arkadaşlar.Bizim vergilerimizle desteklenen bir emlak sektöründen köşeyi dönme işi bitti.Sırada müteahitlerin batması var.Aha da buraya yazıyorum 2 yıla kadar aralarında anlı şanlı dev şirketler de dahil olmak üzere yüzlerce inşaat şirketi batacak.Değil arsadan köşeyi dönmek parası verilmiş evler milletin eline geçmeyecek ya da elinden alınacak.Yazdıklarımız burada, ilerde alıntılama yaparım veya yaparsınız arkadaşlar.Maketten ev falan almayın.Aman ha)))))))

Sayfa 975/1014 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •