Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
Sn. Umutabi,
Sözkonusu elemanlar, bu tür devir iþlemlerinden de komisyon alýyordu.Daha önce, bir ara yazacaðýmý bildirdiðim vazo olayýnda, tek göz (Banyo dahil 23 m2) stüdyo daire için ,2015'de 25.000 TL devir payý istemiþlerdi.(Emlakçý komisyonu hariç)
Þu aksiliðe bakýn ki,yine devreye girip,elemanlarýn bizim müþterileri yontmasýna fýrsat vermedim !
Elemanlarýn eli böðründe kaldý ve bizim müþteriler sayesinde alacaklarý yaðlý komisyon "Uf" oldu.
Selamlar,iyi akþamlar.
Emlakçý yazmýþ kentsel dönüþüm kararý alýndý .
Fýrsatý kaçýrmayýn en az 2 katý olur diye .
Ama öyle bir karardan apartmanda oturanlarýnýn hiçbirinin haberi dahi Yok býrak karar almayý .
Her türlü taktik mevcut
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
DAP , SUR , NEF gibi betonculara ilham vermesi , BETON beyinli gözü dönmüþ insanlara 1+0 kýç kadar betonlardan sonra bu kapsül betonlarý üretmelerini öneriyorum. Onlara sunduðum bu kýyak fikrim karþýlýðý banada bir sakal artar her halde BETONCU muhteremler.
Japonlar yaptý, bakan bir daha bakýyor!
Dünya kalabalýklaþtýkça insanlýða yer açmak isteyen Japonlar da inanýlmaz çözümler buluyor. 'Ölmeden mezara girmek isteyenler' için hazýrlanan bu özel kapsüller bakýn ne iþe yarýyor?
http://www.hurriyet.com.tr/galeri-ja...i-40745463?p=1
http://www.hisse.net/topluluk/showth...?t=604&page=66
bu baþlýk baya eðlenceliymiþ ya. gökçeðin gazýyla arsa rantýna girip ellerinde patlayýnca napacaklarýný þaþýrmýþ yurdum spekülatörlerigazetelere olumlu haber çýkarttýrýp ellerinde patlamýþ arsalarý baþkasýna ittirmeye çalýþýyorlar son umut.
memlekette emlaktan rant tam manasýyla bir saadet zinciri. bunlar piramitin altýnda kalanlar olmuþlar.
E yani allahýn daðýndan arsa alýp imar beklemek, kanal istanbulu beklemek falan bunlar yatýrým deðil ,artýk rulet.Rulette kazanan olmaz mý olur tabi.Ama ihtimal düþüktür.O gözle bakacak artýk bu arsa sahibi arkadaþlar.Bizim vergilerimizle desteklenen bir emlak sektöründen köþeyi dönme iþi bitti.Sýrada müteahitlerin batmasý var.Aha da buraya yazýyorum 2 yýla kadar aralarýnda anlý þanlý dev þirketler de dahil olmak üzere yüzlerce inþaat þirketi batacak.Deðil arsadan köþeyi dönmek parasý verilmiþ evler milletin eline geçmeyecek ya da elinden alýnacak.Yazdýklarýmýz burada, ilerde alýntýlama yaparým veya yaparsýnýz arkadaþlar.Maketten ev falan almayýn.Aman ha)))))))
Yer Ýmleri