Sayfa 365/1078 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Harun önce 108bin gibi endeks son bulur diyordu. Yavaş yavaş o da çıtayı yükseltiyor...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Harun önce 108bin gibi endeks son bulur diyordu. Yavaş yavaş o da çıtayı yükseltiyor...
    Harun bunlar senaryo diyor hocam son dönemde borsada küçülmeye gideceğim diyordu,

Piyasa nereye ben oraya diyor, kendi adıma ben adamın yaptıklarını yapamıyorum adam yerine göre zararı sineye çekip çıkabiliyor, ben bu zararı sineye çekme kısmını küçük para için yapıyorum ama ana portföyde sabit duruyorum
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Harun bunlar senaryo diyor hocam son dönemde borsada küçülmeye gideceğim diyordu,

Piyasa nereye ben oraya diyor, kendi adıma ben adamın yaptıklarını yapamıyorum adam yerine göre zararı sineye çekip çıkabiliyor, ben bu zararı sineye çekme kısmını küçük para için yapıyorum ama ana portföyde sabit duruyorum
    Tek hisseye bağlıbolduğundan yapamıyorsun!

Nasıl satabilirsin ki zaten onca malı? Ha deyince alıcı bulunmuyor...

Yıllardır ilk defa bu kadar rahatım. Endeksdüşmüş-çıkmış bakmadım bile...

Sent from my E6853 using Android mobile app

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Tek hisseye bağlıbolduğundan yapamıyorsun!

Nasıl satabilirsin ki zaten onca malı? Ha deyince alıcı bulunmuyor...

Yıllardır ilk defa bu kadar rahatım. Endeksdüşmüş-çıkmış bakmadım bile...

Sizin hisse sağlam ve kurumsal hocam bizimki patron hissesi, adam nezle olsa bize yansır
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sizin hisse sağlam ve kurumsal hocam bizimki patron hissesi, adam nezle olsa bize yansır
    Maalesef iyi bilirim... 👍

6. Endeks le hareket eden hisselerde endekse göre hareket etmek ve osilatörlerde düşüşü gösteriyorsa ve alta destekleri biliyorsanız.Satış yönünde olmalıyız.Ben yapabiliyormuyum.Aselsan 33.küsüre çıktığı halde aşağı düşüşünü seyrettim.Yapamadım.Dürtülmemiz gerekiyor.İyi akşamlar.

7. Her zaman çıkışta kazanılıyor.Düşüşe geçen hisseyi iyi takip edilebirsek düşüşte de kazanılır.Ancak cesaretimiz yok.Yinede uzun vadeci iseniz ve senedin yükseleceğini tahmin ediyorsanız beklemek iyidir.Sayın T/ A siz bunların alasını biliyorsunuz.Sadece kafamı boşaltmak için yazdım. iyi akşamlar.

Alıntı Originally Posted by ibrahimaydin Yazıyı Oku
    Her zaman çıkışta kazanılıyor.Düşüşe geçen hisseyi iyi takip edilebirsek düşüşte de kazanılır.Ancak cesaretimiz yok.Yinede uzun vadeci iseniz ve senedin yükseleceğini tahmin ediyorsanız beklemek iyidir.Sayın T/ A siz bunların alasını biliyorsunuz.Sadece kafamı boşaltmak için yazdım. iyi akşamlar.
     Alıntı Originally Posted by ibrahimaydin Yazıyı Oku
    Endeks le hareket eden hisselerde endekse göre hareket etmek ve osilatörlerde düşüşü gösteriyorsa ve alta destekleri biliyorsanız.Satış yönünde olmalıyız.Ben yapabiliyormuyum.Aselsan 33.küsüre çıktığı halde aşağı düşüşünü seyrettim.Yapamadım.Dürtülmemiz gerekiyor.İyi akşamlar.
    İyi de yaptınız. Şurda biz bize dertleşememek olur mu?

Bilmek de yapmak için yeterli değil maalesef...

Duyguların zincirini kırmamız lâzım...

Sayfa 365/1078 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •