Sayfa 237/571 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. [url=https://hizliresim.com

2.  Alıntı Originally Posted by rainmantr222 Yazıyı Oku
    benim bu tahtadan anladığım birilerine ciddi iskontolu mal verilmiş ve o birilerinin o kadar çok malı var ki sat sat bitiremediler.
    Aynen öyle geçen hafta bu tespiti yapmıştım ben de...

3. iyi akşamlar sayın forum üyeleri.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Kardeşim tutturmuşunuz iskontolu mal verilmiş birilerine ,21.86 yaptı ,ardından kaç kez yukarı yaptı ,iskontolu alan 14 lere düşmesini bekliyecek satmak için ?? ,satan sattı zaten

ayrıca fiyat düşürmek istiyorsa piyasa yapıcı hesabı anlaşır bir veye birkaç kurumla ,bedava bile mal verir

sen ne kadar takip edersen et anlayamazsın ne yaptıklarını ,tamamen karakterle alakalı isterse yapar ali cengiz oyunu senin ruhun duymaz

bu ky in sabrını sınamak için yapılan hareketler ,amaç bıktırıp mümkün olduğunca dökebildiği kadar ky dökmek

5. kaldımı 4 gun bekleyıp gorcez

6. ıkı haftadır persenbe cuma ya kadar satırlor sonra tepkı gelıyo bakın grafıklere ıkı kez oldu bakalım 3. olcakmı

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Bizim bakacağımız rasyolar 21 milyon sermayeyle 33 milyon kar yapmış ,arzdan gelen parayı çarçur etmeyip kısa vade borçlara

yatırırlarsa mali durumu harika olacak ,bunu göreceğiz bilanço açıklandığında ,eee karlılık gayet iyi ,bu karlılık sürdürülebilir olursa

2018 ilk çeyrek bize ipucu verecek ,en azından ilk çeyrek bilançoyu görmek lazım

8.  Alıntı Originally Posted by kemer77 Yazıyı Oku
    Oyle demeyelim cok mubarek insanlardir sahipleri.bu ulkeye cok buyuk yatirimlari vardir.binlerce insan ekmek yer onlarin sayasinde.biz yatirim yapmisiz dusmus hisse fiyati cok onemli degil mesele ulkemiz kazansin.1 kisi fabrika kuramaz ama 1000 kisi bir ayara gelirse fabrika sahibi olabilirler.ve en az dogrudan 300 500 kisi istihdam edebilirler.artik girmisiz bir kere cikana kadar bekleyecegiz ..yapacak bir sey yok.biliyorum cok gergin bir topik ama bu kural boyle .doga kanunlari isler her zaman her yerde ..avi ilk aslan yer sonra kalanlara artik ne kalirsa .bu halka arzda da birili saglam ekmek yedi.arz oncesi kurumdan artik kimler aldiysa...acilir acilmaz sur yukari talep topla altlar dolsun sonra sal asagi yavas yavas..tabi dibi de belli degil..sonucta ortada bir grafik yok yillar boyu.kurbaga misali yavas yavas kaynamak ahanda burdan doner yok o kadar da dusmez.diye diye kendimizi surekli kandirarak elimiz stop tusuna gitmedi ve bu saatten sonrada satmaz kimse..artik elimize nakit gectikce ortalama dusur babam dusur.neyse lafi fazla uzatmayayim.bu hafta artik cikis baslasin diye dua edelim.kalin saglicakla.ytd

LG-D724 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    onlar sayesınde yatrım yapıp kaybettıysen kalan paranı bana ver aynı tlmanda gıbı hısersın bıseycık olmaz hem sevapta alırsın nede olsa aynı gruoptnsınz yaaaa sabırrrrrrrrrrrrr

Sayfa 237/571 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •