Sayfa 143/882 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Geçen hafta tahmini birşeyler yazmıştım ciro 63 milyon tl gelmiş tutmuş sayılır

Konsolide bilanço da kar geçmiş yıllara göre tahminen 1.5 milyon tl civarı gelecek.
    Geçen seneki 520 bin tl kara ve yine geçen yıl son çeyrekteki kötü performansa göre iyi sayılır.

Tabi yeterli mi değil. 63 milyon tl ciroya en az 4-5 milyon tl kar açıklamalı ki güzel yerlere gelsin.

Konsolide bilanço da 3 kalemi merak ediyorum. Ilki nakit ve benzeri, son 3 çeyrektir sürekli artıyordu yine arttı mı merak ediyorum.

Ikincisi finansal giderler de bir değişiklik olup olmadığı bu da faliyet karının dönem karına yansıması bakımından önemli.

üçüncü de yüksek f/k oranı nereye kadar düşmüş onu takip edeceğim.

Haftanın son günü 2.32 34 den vermediğime pişman ettirmedi değil. bakalım yeni haftada neler olacak?
    Ytd

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. "Haftanın son günü 2.32 34 den vermediğime pişman ettirmedi değil. bakalım yeni haftada neler olacak?"

Talebe 37 kardeş....2 milyonun üzerinde kar ettiği için fiyatı artan bir hissenin kısa sürede aşağı gideceğini spek bilir.Biz yukarı gidecek diye atlamayı biliriz.
    Bu hisse yukarı mutlaka gidecek;ama ne zaman onu bilemem.
    Düştükçe kademeli almak bence en doğrusu.

3.  Alıntı Originally Posted by didim Yazıyı Oku
    "Haftanın son günü 2.32 34 den vermediğime pişman ettirmedi değil. bakalım yeni haftada neler olacak?"

Talebe 37 kardeş....2 milyonun üzerinde kar ettiği için fiyatı artan bir hissenin kısa sürede aşağı gideceğini spek bilir.Biz yukarı gidecek diye atlamayı biliriz.
    Bu hisse yukarı mutlaka gidecek;ama ne zaman onu bilemem.
    Düştükçe kademeli almak bence en doğrusu.
    Sayın didim doğru diyorsunuz kar çok yüksek değil tek takıldıgım nokta şu. senelik yüzde 8 prim yapmış bir hissenin vergi dairesi karı rakam az da olsa yüzde 100 artmış.
    Ciro bu sene de yüzde 25 den fazla artmış.
    Bu 1 yılda endeks yüzde 25 den fazla primli.

Ama Cuma günkü hareket sanki hisse 1 aydır yüzde 30 prim yapmışta beklenen kar gelmeyince geri vermişler gibiydi ona uyuz oldum.
    Gelen rakamlar en azından fiyatı 2.30 üzerinde tutacak rakamlar gibi bence.

2.32 'den biraz satış da yaptım ama keşke hepsini verseydim dedirtti. Pişmanlığım hisse hiç gitmeyeceği için değil belirsiz bir dönem yaşamak istemediğim için. Süreci daha belirli olan hisselere geçmek isterdim.
    Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by talebe37 Yazıyı Oku
    Sayın didim doğru diyorsunuz kar çok yüksek değil tek takıldıgım nokta şu. senelik yüzde 8 prim yapmış bir hissenin vergi dairesi karı rakam az da olsa yüzde 100 artmış.
    Ciro bu sene de yüzde 25 den fazla artmış.
    Bu 1 yılda endeks yüzde 25 den fazla primli.

Ama Cuma günkü hareket sanki hisse 1 aydır yüzde 30 prim yapmışta beklenen kar gelmeyince geri vermişler gibiydi ona uyuz oldum.
    Gelen rakamlar en azından fiyatı 2.30 üzerinde tutacak rakamlar gibi bence.

2.32 'den biraz satış da yaptım ama keşke hepsini verseydim dedirtti. Pişmanlığım hisse hiç gitmeyeceği için değil belirsiz bir dönem yaşamak istemediğim için. Süreci daha belirli olan hisselere geçmek isterdim.
    Ytd

Bu kağıdın adı berkosan. Eğer Cuma gün hareket ettirselerdi herkes arlardı. Berkosan bilançi geldiği zaman hareket etmez. Ama gideceği yere gider. Berkosan zarar ettirmez. Bu kadar düşük ödenmis sermayesi olup 2 milyon karı ilan şirket bu fiyatta olmaz. Sektor süper. Berkosan inaniyorum ki 5 tl nin üzerine atacak kendini. Buna eminim hayal değil.

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Yola çıktı mı?

6. Mynette 1235 kişi izliyormuş.

Gerçek mi? Ya da nasıl oluyor da o kadar izleyici oluyor?
    Son düzenleme : didim; 19-02-2018 saat: 17:21.

7. Baldayı,

Bizimki(BRKSN) neden naz yapıyor?
    Aşağı da gelmiyor,yukarı da gitmiyor?

Bir el at kardeş..

8. Spekimiz 2.31 e takmış durumda
    Son düzenleme : bozkurtali; 20-02-2018 saat: 17:38.

Sayfa 143/882 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •