Sayfa 28/2493 İlkİlk ... 18262728293038781285281028 ... SonSon
Arama sonucu : 19941 madde; 217 - 224 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

1. hisse pgç: 6 milyon (garanti bankası xxx, gün sonu o da eklenince eksiye geçer)
    kurum pgç: 40 milyon (garanti 50 milyon artı, bunu çıkınca gün sonu eksiye dönüyor)

dün de gün boyu böyle devam edip, xxx ler sonrası ciddi bir hisselerde para çıkışı oluşmuştu...ama bugün daha erken vermeye başadılar...böyle devam ederse düne göre çok daha ciddi bir para çıkışı oluşabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Günlüklerdeki obo oluşumu için 114 ve 112 bin seviyleri önemli...112 bin önceki lokal dip aynı zamanda, kırılırsa düşüş trendi başladı diyebileceğim şahsen.

Öte yandan dow önderliğindeki düşüş sonrası tepki sonlanabilir...eğer yeni bir zirve gelmeyecekse, yurt dışında da tekrar düşüşe geçilebilir.

abd 10 yıllıkları tekrar 2,9 üzerinde, takip edilmesi gereken pek çok parametre var...yakın takibe devam.
    OBO riski iyice arttı, yakın takip gerekli.

3. SOSYAL Medya ve bazı forumların Günlükteki OBO oluşumu Baya da göz ardı edilemeyecek cinsten ama AĞA nın düşüncesinden haberimiz olsa süper olacak
    misal Grafikte yabancı para durumunu açıklamış işimize yarar mı ?

4. fdow - 0.74 ama bizimki pek bakmıyor oraya. ytd

5.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    fdow - 0.74 ama bizimki pek bakmıyor oraya. ytd
    bAKIYOR Kİ kısa vade de HAFTA başından bu yana gözü toprağa bakıyor ....

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    bAKIYOR Kİ kısa vade de HAFTA başından bu yana gözü toprağa bakıyor ....

herkes düşecek diye bekliyor, ya tersini yaparsa? sonuçta shortçu biriktirip stoplatmak için güzel bir hava, 2 tane lokomotif hisse ve bütün shortçular bir cepte

7.  Alıntı Originally Posted by zebetosu Yazıyı Oku
    herkes düşecek diye bekliyor, ya tersini yaparsa? sonuçta shortçu biriktirip stoplatmak için güzel bir hava, 2 tane lokomotif hisse ve bütün shortçular bir cepte
    Bişi söyleyeyim Ben KISA vade düşüncelerimi yazıyorum MAALESEF hepsini anlatmaya zaman yetmiyor o bakımdan düşecek çıkacak meselesinde sıkıntılı durumlar olabilir Ben kendi çöplüğümde de NOT ALDIM ALINTILAYAYIM BURAYA ...

Neredeyse 30 yıldır piyasadayım daha çok Öğrenilecek bilgi var kesin.
    Son yıllarda tanıştığm dostlar sayesinde Kendimi sürekli geliştirmeye çalışıyorum. Stratejimi önceden kurup günlük tutmadan bu iş olmayacak.
    Yanlışı doğrusu ile Emin olun Birini takip ederek para Mümkün değil kazanılmaz .
    Kendiniz öğrenin.
    Yanlışta yapsanız öğrenin.
    Sadece teknik,
    EW değil psikoloji daha önemli artık.

En önemlisi de stop kullanmak hayatınız kadar önemli.
    Önceden belirleyin o stopu ve uyun.
    Stop kullanmadıkça destek ararsınız.

az önce paylaşmıştı arkadaş slogan yapılsa olacak san ki ...

8. haber vs bahane oldu, ikinci seans iyi satış geldi...kritik bir yerde kapandık...yarın sabah yurt dışı çok kötü olmazsa büyük ihtimal tepki vereceğiz...azaltılan shortların tekrar yerine konması ya da tepki amaçlı alınan uzunlar için fırsat olarak kullanılabilir.

artık 116 bin seviyesi(bugünlerde) orta vade shortlar için kar al seviyesi...düşüş sürdükçe kar al noktası aşağı gelecek.

Sayfa 28/2493 İlkİlk ... 18262728293038781285281028 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •