Sayfa 180/958 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon
Arama sonucu : 7658 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

1. Teknik,olarak bakarsak.8'i yüksek işlem hacimle geçmeliyiz.Sonra 8.55 civarını yüksek hacimle geçmeliyiz.Daha sonra Yaklaşık 10'nu buluruz.10 yakın kuvvetli direnç var.Afyon'un Geleceği parlak.Gerçek yatırımcı için ! Kesinlikle bu yatırım Tavsiyesi değildir.Saygılar.

CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by alpago34 Yazıyı Oku
    Teknik,olarak bakarsak.8'i yüksek işlem hacimle geçmeliyiz.Sonra 8.55 civarını yüksek hacimle geçmeliyiz.Daha sonra Yaklaşık 10'nu buluruz.10 yakın kuvvetli direnç var.Afyon'un Geleceği parlak.Gerçek yatırımcı için ! Kesinlikle bu yatırım Tavsiyesi değildir.Saygılar.

Söze gerek yok rakamlar konuşuyor
    artış%
    Brüt kar marjı 233%
    Net kar marjı 200%
    Özsermaye karlılığı 480%
    Toplam Aktif karlılığı 350%

3. Bence teknik meknik hikaye hiç beklenmedik anda gidecektir çok dillendi onun için en güzeli yatırımı yapıp ekrandan uzak durmak benim düşüncem böyle

4. Naziza'ne bist'le ilgili Görüşüm.Şu hisse uçacak,bedelsizi yüksek.Uzmanlar şu hedefi veriyor.Diyorsa boşver.Oğlum senin bildiğini Spek bilmiyor müdür.Bir tek benmi uyanığım Yani!Yabancı çaktırmadan alıyorsa al !Hedef fiyatlar havada uçuşuyorsa SAT !Herkes Al diyorsa Sen SAT !Medya felaket Tellallığı yapıyorsa Al !Medyaya kadar düşmüşse Kaç.Trend var ve güçlü ise sende katıl.Trend yoksa beklemede kal !Düşüş varsa yukarı başını göstermeden mal alma !Dışatda Alelade bir vatandaş bist den bahsederse kesinlikle SAT ,!Sadece bedelsizi yüksek diye hisse alma !Karton ve Konyada malı bana teslim ettiler.Bu yolla eline uygun fiyat'dan veriyorlar.Temel verilerin sağlamlığı,Teknik verileri çalıştırır.Siz,siz olun kulak'dan bilgilerle işlem yapmayın.Hayatımızda hiç bi zaman bütün yumurtaları Sepete koymayın.Kesinlikle Yatırım tavsiyesi değildir.Saygılar.

5. koydum damına gitti. size birşey olmasın. birazdan menengiç kahvemi getirirler. takipçisi de azalmış zatii. çıkarsa da damına çıkmasa da damına. ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Acaibamca Yazıyı Oku
    ben bilançoyu beğenmedim ki. benim beklediğim bilanço ve haberler ile yarın da dahil olmak üzere 9 tavan çizmeli idi. ytd
    bilançoyu beğenmediğimi söylemiştim.kuru kuru yenmiyor. haber yada açıklama gelmeli. ytd

7. iyi döküyor gavur. bakalım tomruk ne zaman keyiflenecek. bilirsiniz keyif eşekte olur. ytd

8. Kaçtan verdin acaibamca mahsuru yoksa tabiki

Sayfa 180/958 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •