Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
Sizin bu dediginize gore ben Turkiyeye donup bu kalan 600 gunumu bir firmada gosterip yada firmada calisabilirsem bunu yonetime rica edip, sgk primim asgari den yatirilsa bile benim primi min tavana kadar olan kismi nin tarafimca odenecegini belirtip cepten odemeliyim. Cok enteresan..

Benim su an icin 600 gun sgk odemem gerekiyor - 6 sene sonra da emekli olacagim..
Daha once dedigim gibi yurtdisindan borclanarak emekli olmak hic te avantajli bir durum degil

Alamancilar zaten TR ye donmeleri ve calismalari imkansiz hadi onlarin eli mahkum

Ben zaten Amerika denen yere saplanmisim donupte calisip 5 bin is gununu TR de tamamlamam imkansiz

ama sizin gibi insanlar icin bence TR de calisiyor gozukmek cok cok daha avantajli. Iki avantaji var

1) Maasiniz bizim gibi 1500 TL olmaz cok cok daha yuksege ulasabilirsiniz. Son iki sene yuksekten prim odeyin yada odetin oldu bitti

2) Yurtdisindan borclanip emekli olanlar hem emekli maasini alip hemde yurtdisinda veya yurticinde calisamazlar. Elin kolun bagli. Kolesin yani