Sayfa 162/323 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon
Arama sonucu : 2584 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: Mohikanların Sonuncusu

BIST...

Ocak sonunda 121.500 görüldüğünde ve 130 bin - 150 bin naraları atılırken biz Şubat ayında %10 düzeltme ve 110 bin demiştik.

Bakalım ne durumdayız?

Aralık başında 101.500'den başlayan trendi SAATLİK grafiğe göre saymıştık.

16 dalgalık trendin 8. zirvesi 121.500 ile yapıldı. kaldı 8 zirve. Bu şekilde nihai zirvesini 130 bin ile yapabilir.

Düzeltme dalgasının iç sayımı... 112.500 altında 3 dip kaldı. 110 bin zor ama 111 bin görülecek gibi duruyor.

DUHUL : 1999

2. Sayın hocam emekleriniz için çok teşekkürler. Saygılarımla....

3.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    KRİSTAL...

ORTA VADE...

Eylül ayında 4.22 zirvesinden başlayan düşüş trendi 6 dalgadan oluşuyor ve 3 dip yapıldı.

1.68 altında 3 dibi daha olacak. Şimdi yaptığı yeşil iv tepki dalgası bitmemiş olabilir ve 2.86'ya kadar çıkabilir.

KISA VADE...

Tepki dalgasının240 dk. grafikte iç sayımı.

Bu sayıma göre 1.78 aşağı geçilmezse 2.40 üstünde 5 zirve ile 2.86'ya kadar çıkabilir.

Thanks hocam , 👋

4.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Elliot sayımı zaman ve dalga boyunu hesaplayamıyor. Sadece dalga sayısını hesaplayarak dip ve tepeleri bulmaya çalışarak trend bitimini tespit etmeye çalışır.

AKGUV...

KISA VADE...

8 dalgalık trendin 4 zirvesini yaptı. 6.48 üstünde 4 zirvesi daha kaldı.

Düzeltmede kısa vadeli destek çizgisi 5.35.

Ama burada tutunamayacak gibi. Kırarsa 5 altını gösterebilirler.

Bu sayımda çanak hedefi olan 9 TL zor.

Bir alternatif sayım daha var, onu vermedim.O sayımda 11 dalgalık bir trend var. Bu durumda çanak hedefini bulur.

ORTA VADE...

Bu sayımda düşüş trendinin bitmediği görülüyor.

Buna göre tepki en fazla 7.35'e kadar çıkar.

7.35 kırılırsa 9 görülür.

Çok teşekkürler başkan..

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Günaydın sn. Mohikan. Endeks'te 111 k altı; ''Kusursuz Fırtına'' ve o yönde ilerliyoruz gibi... MACD haftalık'ta bariz bir şekilde pozitif uyumsuzluk sergiliyor ve an itibariyle aşağı kesmiş görünüyor. Türkiye'nin konjonktürü ortada, gavur gözüyle XU100 grafiğine baksanız, babalar gibi ''İkili Tepe''. Siz 10 demiştiniz ben rest diyorum 10'un üzerine 20 ile, madem hayat bir oyun?
    Son düzenleme : eranıo; 21-02-2018 saat: 08:22.

6. hiç sayılmayan iki kağıt: ykgyo ve ozkgy... emekleriniz ve ilginiz için teşekkür... saygılar

7.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Anladim.

6.40 6.50 den bende dusecegini dusunuyorum ama max 5.50 olur gibi ordan 7.50 ye gidebilir belki.

Ben teknikte bu kagidin cok buyuk bir beklentisi oldugunu gorebiliyorum.

Ama ne oldugunu bilmiyorum ama var biseyler.

Yani istese 15 liraya kadar rahat gidebilecek bir rally atabilir.

Analizin icin tesekkurler.

Kolay gelsin.
    Evet YÜNSA ...2017 mart ayın da hisse 2.46 civarı iken,haftalık da dipte oluşan,

ikili dip,dörtgen ve fincan formasyonu ile dikkatimi çektiğinden temel olarak

incelemeye alıp portföye dahil ettiğim şirket...

Şirketin çerkezköy organize sanayi de ki fabrika ve arazisine bölgede ki sanayi

arsa fiyatlarını araştırarak,biraz iskonto uygulamış ve 78 milyon dolar değer biçmiştim.

şirketin marka değeri,pazar payı ve mevcut stoklarına 40 milyon tl değer biçmiştim.

Dolar kuru 3.63 idi.Şirketin toplam değerini 320 milyon tl civarı hesapladım.

fakat o dönem şirketin 120 milyon borcu vardı.Toplam değerden borç

düşülünce 200 milyon tl bir değer çıkıyordu.Şirketin 2017 mart ayın da ki

piyasa değeri 70 milyon tl civarı idi.Yani bir'e üç civarı bir prim potansiyeli vardı.

O dönem de şirket zarar açıklıyordu.Yine incelemem de rasyolarının ilerleyen

süreç de iyiye gideceğini ve SACRO nun bilmiyorum dediği beklenti sebebiyle portföye

dahil ettim 2017 mart ayın da. Hisse bugün kü kapanışı ile benim beklediğim

piyasa değerine geldi sayılır.Sacro nun bilmiyorum dediği beklentisin de maalesef hiç

bir ilerleme yok.Beklenti devam ediyor ama gelişme yok.Şirket beklenti de ilerleme olmaması ve hesapladığım

piyasa değerine gelmiş olması sebebiyle şu an için ben de nötr+negatife dönüyor.

Şirketin olumlu tarafı ise şirketin rasyoları düzelmeye başladı ve hisse senetleri toplu...
    Şirket kar üretmeye başladı ve borçlarını 105 milyona indirdi.
    Beklenti devam ediyor ama mevcut ülke ve dünya konjoktöründen dolayı bir gelişme yok.
    Hisse sahipli....Bundan sonrası hisse benim için nötr...Hisse toplu olduğu için

isterlerse fezaya da sürerler,canları isterse hacılar yokuşuna geldik bu yeter artık da

diyebilirler...

Sakın ola ki elin de olanlar var ise benden etkilenmesin.Yazdıklarım şirketle ilgili yaptığım çalışma

sonucu, kendi şahsi değerlendirmelerim olup,hiç kimse için alım satım ve yatırım tavsiyesi değildir.
    Son düzenleme : Türkşad; 22-02-2018 saat: 01:39.

Alıntı Originally Posted by eranıo Yazıyı Oku
    Günaydın sn. Mohikan. Endeks'te 111 k altı; ''Kusursuz Fırtına'' ve o yönde ilerliyoruz gibi... MACD haftalık'ta bariz bir şekilde pozitif uyumsuzluk sergiliyor ve an itibariyle aşağı kesmiş görünüyor. Türkiye'nin konjonktürü ortada, gavur gözüyle XU100 grafiğine baksanız, babalar gibi ''İkili Tepe''. Siz 10 demiştiniz ben rest diyorum 10'un üzerine 20 ile, madem hayat bir oyun?
    Kusursuz Fırtına 5-6 ay sonra.

BIST'i fazla bırakmıyorlar.

BOVESPA yeni zirvesini yaptı.

G.Afrika borsası dibini yaptı yeni zirveye gidiyor.
    DUHUL : 1999

Sayfa 162/323 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •