Kusura bakmayın arkadaşlar ama bu konuya yazanların çoğunun psikolojisinden şüphe ediyorum. İşiniz gücünüz yok mu?
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Kusura bakmayın arkadaşlar ama bu konuya yazanların çoğunun psikolojisinden şüphe ediyorum. İşiniz gücünüz yok mu?
bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında faaliyet gösteriyorlar.. gayrimenkul yatırımını düşünenleri bu düşüncelerinden vazgeçirerek toplumun toplam refahına katkıda bulunuyorlar, çünkü onları zarar etmekten kurtarıyorlar.. konut almak gibi bir düşünceleri asla olmamasına rağmen bütün günlerini emlak piyasasını takip ederek geçiriyorlar, niye ?? sosyal sorumluluk gereği, yüksek gönüllülüklerinden dolayı hepsine teşekkür borçluyuz.. çoğu on seneden fazladır bu proje kapsamında ve hiç para almadan bu işi yapıyor..
İyi de foruma yazan olmasa sen ne okuyacaksın.Forumun adı şu anda ev almak doğru bir yatırım mı.Biz de değil diye yazıyoruz.Siz de zamanıdır alın diye yazın.Bu foruma türkiye de süt üretiminin geleceği hakkıında mı yazacaktık.Anlamadım eleştirinizi.E biz yazmaya yazıyoruz da bu forumda onlarca değişik sayfa ve topik var siz niye gelip burayı okuyorsunuz:
Yer İmleri